hits

Fuck You

kommentarer 71 kommentarer

 

Dette brevet er til de mennene som vil hindre meg i å ytre meg fritt. Ikke til dem som er muslimer, men setter pris på ytringsfrihet. 

Jeg løfter langfingeren min i været og sier bare «fuck you» til alle muslimer som truer ytringsfriheten min. Dere kan ikke skremme meg fra å ytre meg fritt. Jeg er her fordi jeg kan tenke fritt, jeg kan snakke fritt og skrive fritt. Ingen av dere kan skremme meg, uansett hvor langt skjegg dere har og hvor mange dere er, og hvordan dere følge etter meg.

Jeg orker ikke å bruke tiden min på å anmelde dere til politiet eller ta bilde av bilen deres. Dere kan ikke skremme meg. Jeg kommer fra Persia. Jeg er en iransk kvinne som har opplevde Khomeinis regime og fengsel. Jeg har opplevd Jundallah, Hizbollah, Ayatollah, Basij og Hizbollah-søstre.

Jeg har ofret alt for å komme hit. Jeg kom ikke hit på grunn av NAV. Som mange av dere gjør. Å være «Naver» gir dere mulighet til sitte i dyre biler og fotfølge folk som forsvarer ytringsfriheten og norske verdier.

Jeg sier norske verdier, fordi jeg vil gi mitt liv for norske verdier. Det som norske politikere overser fordi de er redd for dere. Norske verdier er det som gi meg rett å være meg selv og ytre meg fritt. Samtidig gjør det meg uredd for de skjeggete mennene som ifølge deres profet skal ha nevelangt skjegg for å likne på en løve (hannen). For være skremmende. (heibat/respekt av frykt). Det er deres tanker og handlinger som skal gi dere respekt, ikke skjegget.  

Norske verdier er en dugnad som foregår over alt. I bakgårder, i nabolaget, på skolen, på jobben og som nasjonale dugnader. Der statsministeren, kongen, vaskedamen og alle små og stor deltar. Når avdelingen har dugnad er legen, overlegen, sykepleieren, pasienten, og avdelingslederen med på å male veggen, vaske under kjøkkenbenken og tømme søppel. Etter et seminar, hvem rydder etter festen? Jo fabrikksjefen, ordføreren og de ansatte.

Men i mitt og ditt land finnes det ingen dugnad. Alle sier «Jeg er sønnen til...», «Jeg er Dr...», «Jeg er moren til...) det er ikke i min favør å gjøre slike ting. Alle sitter fast i sitt trange sinn og i sin klasse. Det eneste de tenker er hvem tror på hvilken imam. Hvem er sunni? Hvem er sjia? Og hvilken kvinnes hår er synlig? Smålig ting gjør at vårt land blir værende et utviklingsland. Dere kan skylde alt på USA og Vesten. Uten å tenke eller forstå at ditt og mitt land lider fordi vår mentalitet stoppet for 1400 år siden, og brutaliteten dreper alle som tenker nytt. Fortsatt er vi opptatt av med hvilken hånd man tørke baken. Hvilket bein man setter først når vi skal gå på do eller hvilket vers som skal leses før eller under samleie.

Og vi er her. Jeg og mange andre sekulære muslimer og eks-muslimer er her fordi vi vil tenke og ytre oss fri som frie individer. Individer med full rett til sine tanker og sin kropp. Og dere er her på grunn av NAV. Dere er ikke er på grunn av været eller ytringsfriheten. Her er det vantro og horeri. Deres drøm er å ødelegge hele Vigelandparkens statuer «Inshallah». Dere er her fordi dere har det bedre enn dere har i hjemlandet. Fordi der finnes ikke NAV.  

Et tredje viktig punkt innen norske verdier er ærlighet. I Norge kommer begrepet ære fra ærlighet. Men ære i ditt og mitt land ligger ære mellom beina til søsteren og moren. Æren ligger tett opp mot åpningen i endetarmen. I ditt og mitt land skal skjeggete menn beskytte denne «æren» med all mulig type vold, syre, slag, spark, drap og steining. Dere forfølger meg fordi jeg truer deres autoritet.  Fordi jeg kan lære deres unge kvinner å ikke være redd for falske «løve»-ansikt. Jeg lærer dem å tvile på en «profet» som tillater menn å behandle kvinnen som et kjønnsorgan.

Jeg er her for de norske verdier som kan jeg oppsummere til ytringsfrihet, dugnadsånd, og ærlighet. Da jeg bodde i Iran kunne jeg ikke være ute fordi Basij og Hizbollah-mennene gjenkjente meg, forfulgte meg og plaget meg. Midt på dagen kunne to av dem kjøre med motorsykkel forbi meg og slå meg med kjetting og kjøre videre. Eller stoppe bilen og arrestere meg. Jeg kom hit og etter 30 år i Norge opplever jeg det som jeg opplevde i Iran. Dessverre. 

Jeg er ikke redd for hverken deres profet eller for dere. Jeg sier «Gud forbanne ham» for alle kvinnene som ble steinet til døde i løpet av historien. For alle barnebruder som ble revet i stykker på bryllupsnatten. For alle jentene som fikk syre i ansiktet. For jenter og gutter som ble voldtatt i iranske fengsel og torturert til døden. For de alle barna som sulter ihjel og dør i krigen. Jeg sier profeten Muhammed «Gud forbanne ham» på grunn av kriger og elendigheten i de muslimske landene. For alle muslimer som ble drept under krigen eller ble flyktninger på grunn av islam. Fordi profeten Muhammed blandet religion med politikk og bygget opp en politisk ideologi der muslimer ble oppdratt til å drepe hverandre.

Jeg sier ikke dette for å provosere dere. Jeg sier «Gud forbanne ham» fordi jeg er glad i muslimer, fordi muslimer lider. Fordi jeg ser barna i Jemen, i Syria, i Irak, i Afghanistan, og jeg gråter for dem.

Dere har ikke lært dialog, dere har lært å drepe. Dette er en virkelig historie fra Muhammeds tid: Umm Qirfa var en opprørsk kvinne som sto opp mot Muhammeds brutalitet. Hun samlet 40 ryttere fra sin familie for å krige mot Muhammed. Profeten sendte Zayd ibn Harithah, som var hans sønn, for å drepe henne. Zayd, profetens sønn, drepte hele familien og rytterne til Umm Qirfa.

Zayd på order fra «profeten» Muhammad bandt henne levende til to forskjellige kameler som ble jaget i hver sin retning, og hun ble delt i to. Og hode hennes paradert gjennom gatene i Medina. Zayd sendte hennes skjold til profeten Muhammed som en gave. Dere har vokset opp med slike historier.

På profeten Muhammeds tid gikk man i den hvite kjortelen som dere fortsatt går i. Men de hadde ikke Levis-buksa under, slik dere har. Hva skal dere gjøre med meg, dere som bruke busker som er laget av en vantro. Snakker i mobiltelefon som er laget av en vantro. Har på seg Peak Performance- jakka som er laget av en vantro, og kjøpt med skattepengene fra vantro. Skal dere binde meg til to biler, som er laget av en vantro?

For hva da? For å vise deres sanne ansikt til det norske folk? Hvis min død kan avsløre dere, er døden en gave til meg.  

Jeg har sagt at når jeg dør og hvordan jeg dør ikke spiller noen rolle. Det som er viktig er hvordan livet mitt kan påvirke andres liv. Hvordan jeg kan påvirke din søsters og andre kvinners liv. Og min død kommer når Gud vil.

 

71 kommentarer

A

30.01.2018 kl.10:16

Jeg har opplevd nok av kvinner som prøver å tie folk til stillhet. Men det er vel noe helt annet er det ikke ?

Så dette er ikke noe som er forbeholdt menn det gjelder like mye kvinner.

Men nå er jeg vel bare en ondskapsfull mannsjåvinist for å skrive det.

BareLurer

30.01.2018 kl.10:16

"Jeg sier norske verdier, fordi jeg vil gi mitt liv for norske verdier. Det som norske politikere overser fordi de er redd for dere."

Sett disse to setningene i rødt i størrelse 72 og send til alle på stortinget og i regjeringen!

ACAB

30.01.2018 kl.10:26

Det er ikke de relgiøse tomsingene du må være sint på. Det er jo tross alt religionsfrihet her i norge. Du må være sint på politikerne som slipper forfølgerne dine inn i landet.

Tom

30.01.2018 kl.10:28

Nok et godt innlegg fra Lily.

Jeg har stor tro på folk med erfaring.

Jeg har stor tro på Lily.

Inger

30.01.2018 kl.10:40

Fantastisk og sterkt skrevet Lily.

Til deg A, ja det er noe helt annet, blir litt for mye whatabout, men nei, du trenger ikke være verken ondskapsfull eller mannssjåvinist for det. Bare prøv å holde deg til en sak om gangen.

Gunnar

30.01.2018 kl.11:15

Lily ser mild og bli ut , men hun har en kraftfull stemme.

Ønske er å ha 10 000 lily,er i Norge og minst 10 på Stortinget

Olaus Trøgheim

30.01.2018 kl.11:17

Veldig bra.

Janita

30.01.2018 kl.11:26

Veldig bra skrevet Lily! :)

bare så synd at de du sikter til neppe gidder å bry seg mer enn at de kommer til å trakassere og true deg enda mer :(

Odin Rustad

30.01.2018 kl.12:15

Rystende godt budskap, så vel som enestående skrevet.

Muhammad

30.01.2018 kl.12:29

Ikke til dem som er muslimer, men setter pris på ytringsfrihet!

Det betyr at du velv vet at alle er ikke like. Det er positiv.

Kaia

30.01.2018 kl.12:47

WOW. Kraftig innlegg. Hadde man ennå kunne håpe at det nådde igjennom til de som trenger å lese det.

A

30.01.2018 kl.13:06

Inger

30.01.2018 kl.10:40

Til deg A, ja det er noe helt annet, blir litt for mye whatabout,

Lenge lever feminismens hykleri.

Martin A. Engeset

30.01.2018 kl.13:27

Hallo Lilly.

Eit faktum De ikkje nemner, er at all denne elendigheita botnar i ei bok så full av faktafeil, andre ikkje-religiøse feil, sjølvmotseiingar, etc., at desse feila åleine provar at det ikkje er sant at Koranen er orda til ein gud. Ingen allvetande gud gjer hundrevis av feil i si heilage bok = nokon annan har dikta opp Koranen. Td. "The 13 Proofs", "1000+ Mistakes in the Quran", "Muhammad Lying in the Quran", alle Amazon. Så alt elendet kjem pga. ei oppdikta bok. Verre: Undertrykking, lovleg uærlegdom, terror og blod, etc. er så innarbeidd i Koranen, at det ikkje tek slutt før mange nok er klar over at det ikkje er sant at Koranen kjem frå ein gud. Så sprei prova for dette så vidt og breidt som mogeleg.

Ingar Paaske

30.01.2018 kl.13:29

Tviler ikke på at Lily har slitt med religiøse ideologier og fordommer fra sin fortid, men at hun velger norge som et land som står for ytringsfrihet var vanskelig å svelge.

Selv flykta jeg og bosatte meg langt unna gamlelandet, nettopp p.g.a. manglende frihet(er), som f.eks ytringsfrihet.

Kommer aldri til å sette mine bein igjen i landet der myndighetene misbruker sin makt over innbyggerne. Rettsstat er fremmedord tydeligvis.

Jan

30.01.2018 kl.14:01

Engeset skriver titt og ofte om denne "boken som ikke stemmer". Koranen inneholder myter og fortellinger som forfatterne har hentet et sted. Om denne Muhammed har eksistert er det ingen som vet noe om. Det vi imidlertid kan konstatere er at mytene svært ofte er hentet fra jødiske stammer som holdt til på Den arabiske halvøy. Heri også myten om at Hager og hennes sønn Ismail flyktet til halvøyea. At troende skal gå rundt denne steinen Kabaen, er hentet fra den gamle arabiske religionen. Det muhammedanerne nå kaller "hedningene". Muslim betyr den som har underkastet seg. Underkaster du deg spør du ikke om noe er sant eller hvor det har sitt opphav. Du underkaster deg helt enkelt. Derfor er vitenskap og muhammeds lære som ild og vann. Å være muslim betyr at man ikke vil vite, men bare tro. For noen av oss er det grunnen for at vi mener islam ikke hører hjemme i Europa.

Robert Moseby

30.01.2018 kl.15:07

All respekt til ei sterk dame.

Stå på!

Audun Berg

30.01.2018 kl.15:11

Flott skrevet Lily.

Jeg støtter deg fullt ut. Her har du samlet svineriet i en eneste tirade av anklager som vi kan lese om. Så jeg kan godt støtte deg i at "Måtte Gud straffe islam". I koranen og islam begynner elendigheten. Det er makeløst hvordan disse imamene greier å manipulære åndspygmeene i massene. For det må da være utrolig dumme folk som tror på slikt skrot som det der. Drap, tortur, terror over alt hvor disse folkene kommer. Hiv dem ut av Norge.

Humanen

30.01.2018 kl.15:33

Til Jan:

Du hevder at vitenskap og Muhammeds lære er som ild og vann. Det kan se sånn ut i dag, men historien viser at det ikke er riktig. I middelalderen var muslimene lenger framme på blant annet legevideskap og astronomi enn europeerne. Muslimske lærde studerte vitenskap og filosofi mens den katolske kirken holdt kritiske/nye tanker og kunnskap nede i Europa.

Nils

30.01.2018 kl.16:12

Kjære Lily,

Jeg er full av beundring for ditt mot,din menneskelighet og din integritet.Så lenge det finnes mennesker som deg, som virkelig er villig til å ofre noe, så er det håp for vårt frie samfunn og alle de som ikke får ta del i det.Stå på!Vi er mange som støtter deg..

Postmac

30.01.2018 kl.16:20

Tul Humanen. Det er riktig at mange oppdagelser ble gjort i det som nå er å regne som muslimske land. MEN, dette er oppagelser som ble gjort FØR islam fikk fotfeste i disse landene. Siden har det skjedd lite eller ingenting på den fronten i disse landene og de er fullstendig akterutseil av resten av verden.

DemokratiNå!

30.01.2018 kl.16:32

Sterke og viktige ord. Jeg har fryktelig lyst til å bidra med hjelp og beskyttelse mot slike mørkemenn men dessverre er det å stå opp mot denne formen for urett ikke lengere tillatt i dagens Norge...

Jan

30.01.2018 kl.16:44

Humanen :Dette er en av de mytene vi blir fortalt. Factum est. Fra 600-tallet - etter at de 6 kalifene hadde kriget mot hverandre, begynte erobringskrigen; jihad. Kampropet for jihad er; Allah u Akbar.

De erobrede folk hadde vitenskap og filosofi. Disse vitenskapsmennene måtte konvertere. Derfor har deres verker blitt utgitt som islamske. På 1400-tallet var erobringen i vest over og islam måtte trekke til Afrika. Men erobringen i øst forgikk i noen tiår til. Bysant ble erobret og de siste rester av vitenskap og filosofi finner vi nettopp i disse erobrede områder. Når muhammedanismen har "fått satt seg" er alt over. For all del; de erobret også vitenskap i India, som det noen kaller "arabiske tall". Vitenskap er å stille spørsmål ved vedtatte sannheter. Det er i sitt vesen "blasfemi" i islam.

Palle

30.01.2018 kl.17:04

Sykt at våre politikere ikke (bortsett fra Frp) agerer mer enn det som gjøres. Trenger ikke se lengere enn til Sverige, Danmark og England åssen det er der. 😱

Dritt lei

30.01.2018 kl.17:41

Baizuo (uttalt «bye-tswaw») er en kinesisk epitet som betyr naiv vestlig utdannet person som bare kjemper for fred og likestilling for å tilfredsstille sin egen følelse av moralsk overlegenhet. En baizuo bryr seg bare om emner som innvandring, minoriteter, LGBT og miljøet; mens de er besatt av politisk korrekthet samtidig som de importerer tilbakestående islamske verdier for multikulturalismens skyld.

Kineserne ser baizuo som uvitende og arrogante vestlige folk som synes synd på resten av verden og tror de er frelsere.

Ole

30.01.2018 kl.18:19

Norge trenger Lily. Fantasisk skrevet. Vi vil kjempe sammen med Lily !

Venninne

30.01.2018 kl.18:34

Veldig godt skrevet, og spot-on .. Jeg har selv sittet i bilen til en muslimsk kvinne, selv om hun er i 40 årene, skilt så er hun "opp-passet hver dag" ... Uansett om hun kjører på motorveien, i byen eller andre steder .. Der er alltid en muslimsk mann som vil kjøre opp på siden og sjekk om hun har menn i bilen... Jeg har selv sittet på og opplevd det, hun sier det er helt vanlig. Når hun spiser på kafe, overtidsmat etter jobb el lign står det alltid en "oppasser" et eller annet sted, innenfor veggene eller utenfor - for å følge med på om hun omgås menn .... De ringer til hennes far, som bor i utlandet, og så kommer han til Oslo innimellom for å fortelle at han vet !!!.. Hennes familie her er "fasade - integrert", hun kan ikke være sammen med sine søstre på kafe eller andre offentlige steder da hun er skilt ..... ikke kan hun finne seg kjæreste, skulle hun finne seg ny mann må det fortsatt være med sin gamle fars velsignelse, og han må importeres... Forelskelse og all gleden vi i Vesten forbinder med et godt forhold har hun ingen formening om hva er ... Intimitet likedan, hun har et utrolig sterkt hat mot sin far .. tragisk ..!! (Hun sier dette blir værre og værre, at det er for mange muslimske menn her allerede .. for henne og de andre kvinnene så mister de mer og mer frihet for hver mann som kommer ...) Dette var bare en av damene, de har alle mye historie i "samme gate" ...

Reznov

30.01.2018 kl.20:51

Veldig morsomt innlegg. Jeg tror noen må ha virkelig irritert deg grenseløst siden du viser en slik barnslig oppførsel haha! Er det psykologisk måte å få ut sinnet ditt siden du kanskje ikke tørr å konfrontere de mennene med lang skjegget som irriterte deg? Det virker ut som du har et slags kompleks her. Lenge leve barnsligheten. Du har nok et antall mennesker her som sympatiserer med deg mens flesteparten tenker når de leser: klikket for gamlingen? Som meg faktisk.

Karine Haaland

30.01.2018 kl.21:05

Flotte greier!!!

Jeg heier på deg!

jeg har bodd i et muslimsk nabolag.

De som bor der forstår ikke at jeg er skandinav. Folk som kommer utenfra tror at alle nordmenn som ikke ser ut som Rutger Hauer kommer utenfra.

De trodde jeg var en av dem.

Jeg lærte hva muslimer gjør mot hverandre. Og spesiellt mot jenter.

Ingen "norske" trodde meg når jeg fortalte.

Det er bra at du skriver om dette.

Jeg har skrevet på bloggen min idag om norske verdier, hvis du har tid en dag til å se.

En norsk verdi er likeverdet. At man ikke er "bedre" enn noen fordi man har en familie, klan eller religion. At ingen er "bedre" og mer "moralsk høyverdig" en noen bare ford de bruker hijabb.

Tusen takk for at du skriver om dette likeverdet!

Khuda hafez!Ta ba'd!

Asbjørn

30.01.2018 kl.21:24

Godt og modig skrevet av et medmenneske som tydeligvis har røynt hva undertrykkelse kan medføre i kulturens og religionens navn.

Marianne Drummond

30.01.2018 kl.21:38

? og dette er det "nye vi", hvem ødela vårt inderlige lille Norge, vårt fedreland?

Inger

30.01.2018 kl.21:53

Hmmm, hvorfor gir Reznov meg en følelse av å være en av disse «opp-passerne»?

Så hva mener du med at innlegget er barnslig og morsomt Reznov? Ser du ikke alvoret, ser du ikke det totalt unorske, ser du ikke at dette bør anmeldes og at de fleste av oss, menn og kvinner tar avstand og ikke aksepterer at vi skal ha det slik.

Flotte stolte Lily, jeg beklager at det har blitt slik i vårt land og håper snart flere våkner og at vi slår hardt ned på slik ukultur

Uffda

30.01.2018 kl.22:23

Du setter ting på spissen , noe som kan være nødvendig en gang i blant. Muligheten er at noen av de som føler seg kritisert ser at noen av beskrivelsene er fortjent,

Antar at du har like stor oppslutning blant muslimer som oss andre, og greit når de som i dag må tie også kan bidra til et mindre polarisert samfunn.

Fortsett du Lily !!!

Kvinne

30.01.2018 kl.23:02

Veldig bra. Hvorfor er muslimske kvinner de sterke, mens de fleste muslimske menn tier ? Man kan telle på en hånd hvor mange sterke frittalende muslimske menn vi har her i landet. Abid Raja er en av dem. En av de få som er sterk nok og som ikke vil ha en sau til kone. En som lever i tiden og ikke fortiden.Jeg håper at flere og flere av dere som vil leve i frihet og fred kan stå sammen.Dere kan hjelpe de som ikke tør og våger leve et fritt liv. Dere er ett eksempel på hvem vi ønsker skal være våre landsmenn. Stå på, jeg håper at du får mange med deg !

Lizzie Efemie

30.01.2018 kl.23:44

Sterkt skrevet, denne burde leses av folk som ikke vil (inn)se grusomheter Muhammed ga sin velsignelse til gjennom islam 😒

Marianne

31.01.2018 kl.00:00

Åh du traff midt i blinken. Dessverre traff du også Reznov på tærne - fordi han følte seg så truffet. Han er jo en av disse ufyselige skjegg-folkene du beskriver, som vi andre ikke ønsker å ha her i landet.

Jeg drømmer ennå om tiden da jeg vokste opp, og ordet muslim ikke fantes annet enn i historie eller religionsbøkene våre som barn. Nå er de dessverre overalt - og det eneste vi hører om dem er all elendigheten de fører med seg. Jeg kan ikke huske EN eneste gang jeg har hørt at de har ført noe godt med seg til landet vårt.

Ja, det finnes helt sikkert masse flotte mennesker blant dem også, men de blir alltid overskygget av all elendigheten de fanatiske blant dem fører med seg av vold, overgrep mot kvinner og barn, drap, voldtekter, kontroll, omskjæring, tvangsgiftemål, kontroll og jenter (og av og til gutter), undertrykking av kvinner på alle mulige områder, hjernevasking - niqab og burkabruk som ikke en eneste oppegående normal kvinne ville ha brukt i vårt frie land om de ikke var blitt ødelagt følelesmessig på forhånd etc etc.

Jeg er så luta lei all denne elendigheten.

Takk og lov at vi har sterke flotte fantastiske kloke Lily som setter skapet på plass.

Tusen takk for din stemme og alt du skriver!

Dipper

31.01.2018 kl.07:56

Applaus til Lily for en meget informativ artikkel som setter ting på plass. Send artikkelen til Stortinget og la våre politikere lese den, og still spørsmålet: hvorfor "importerer" vi disse tullingene til Norge?
I Norge bør vi slå hardere ned på denne form for mobbing som utøves av disse skjegg begrodde tullingene og deres sønner som gjør livet surt for dem som vil bli integrert i det norske samfunn.

Mumle

31.01.2018 kl.08:31

Du kjemper mot vindmøller,Lily. Hva annet kan du vente fra kulturer som i århundrer har praktisert konsekvent inngifte?

Der hjernen skulle sittet, er det bare ertesuppe igjen.

Anne Kristine Ligaard

31.01.2018 kl.10:28

Les denne AK

Kareem

31.01.2018 kl.12:00

Det er flere kvinner som Lily her i landet, og muslimene med langt skjegg som truer disse kvinnene til taushet må være villige til å tilgi disse kvinnene og må unnskylde dem fordi alt de gjør er bare forsvarsmekanismer. Disse kvinnene blir altså utsatt både for psykisk og fysisk trakassering på grunn av hodebekledningen og identiteten sin, og har oftere vært utsatt for mobbing og utestenging av et samfunn som ville ikke inkludere dem. Da disse kvinnene bodde i Norge, følte de at folk vil aldri bli tilfreds med deg før du begynner å følge deres begjær, at en sekulær muslim er en akseptabel muslim, at fordommer, hat og uvitenhet pipler fram og at Hansen får jobben fremfor Ahmed. Disse kvinne blir presset til å være i alliense med en større supermakt av media, hatsider og muslimhatende kretser som egger til vold og for spredning av rasistisk tankegods og som har et sykelig oppheng i innvandring og muslimer. Kanskje disse kvinnene levde vestlig levesett i orientalsk sko, giftet seg med vestlige menn som skifter kvinner når de skifter sko, mulig barna blir skeive, byttet navn eller mistet de tilhørighet etter de blir brukt som korttidsmoro, én natt eller flere, eller andre seksuelle relasjoner som kun har som formål å tilfredstille en spenning. Og derfor kaster disse kvinnene eskalerende og uforståelig raseri mot Islam via sykelige forsvarsmekanismer og serverer polariserende og stigmatiserende løgner om muslimene.

ACAB

31.01.2018 kl.12:06

Du må reise hjem til landet ditt du Kareem. Norge er ikke for folk som deg.

Steinar Thomassen

31.01.2018 kl.13:31

Kareem, du burde gå til lege og prøve å få litt hjelp til det som romsterer oppe i hodet ditt. Hvis du ikke trives i Norge, så står det deg vel fritt til å reise til et annet land. Men du er vel av de stakkarene som hater Norge, men elsker pengene som du får. Tenk for en fornærmelse (fornedrelse) det er for deg å måtte ta i mot penger fra de vantro! (gale hunder har for vane å glefse etter hånden som gir den mat)
Til Lily: Takk for din stemme.

Badr

31.01.2018 kl.14:01

Spesiell kommentar Kareem. Du bekrefter bare det Lily skriver, at muslimske menn kun ser på kvinner som et kjønnsorgan.

Underforstått at alle vestlige kvinner oppfører seg som det du beskriver i teksten sin. Get a life!

Gunnar

31.01.2018 kl.14:29

Flott å se at det er noen fra midt-østen som klarer tenke. respekt!

Lars

31.01.2018 kl.18:40

Kudos!

Forbud mot ansiktsdekkende plagg

Forbud mot statsfinansierte moskeer fra SaudiArabia

Forbud mot omskjæring

Forbud mot koranskoler

Forbud mot tvangsgifting

Forbud mot IS propaganda

Straffeskjærpende straffer mot sosial kontroll

Utkastelse/ miste oppholdsrett for de som utfører handlinger som gir mer enn 6 mnd fengsel.

Mao. Gjøre det langt mindre intr, for de som ønsker å leve etter en forferdelig ideologi

Janne

01.02.2018 kl.05:55

Du fantastiske modige kvinne.

Vi norske kvinner støtter deg .

Du er et forbilde for oss alle.

Vi heier på deg👍👍

Gunn

01.02.2018 kl.06:10

Fantastisk bra skrevet!

Verden trenger deg👍

Hat

01.02.2018 kl.08:37

Med engang du har blitt "fri" så skal du rakke ned på andre?. Sier litt om deg som person.

Heidi

01.02.2018 kl.10:35

Takk for at du deler din erfaring og sier ting rett fra levra!Viktig og modig gjort!! Dette kan være med på å forandre ting. Forandringen kommer nok først gjennom kvinner som kan bli oppmuntret til å stå sammen og stå i mot. Deretter at barna får vite at det finnes flere syn på saken slik at de kan bli i stand til å ta egne valg og stå imot indoktrineringen fra egne familiemedlemmer hvis de kjenner på at de har et samfunn rundt seg som støtter deres frihetstrang.

Tor H. Næss

01.02.2018 kl.11:32

Du er modig som en løve med dine meninger, og dine ord er Persias blomster som har vokst opp i ugresset.
Verden trenger flere uredde som deg, slik at en kan rykke ugresset opp av jorden.

Jan

01.02.2018 kl.19:45

Ja hun er modig som en løve, uten tvil, Men hun er en kvinne og Norge importerer for det meste menn og men er problemet!!!De er overhodet i alle regilioner og som regel er det men som styrer i alt, samme hva en ønsker eller tror, så er vi så dumme at(og ikke vet jeg hvorfår)vi i 2018 ser på jentene som kun ett noe sexy og nydeligt( som jeg er enig i)men skjeldent tar de alvorligt( som jeg er uenig med) Vi burde være bedre enn Muslimene i allefall!!

Per Andersen

02.02.2018 kl.00:34

Kraftfullt skrevet av Lily!!! Jeg kjente det godt i kroppen når jeg leste ditt innlegg Lily. Tommelen opp!!

meg

02.02.2018 kl.20:06

Må være ille å komme til et land av vantro, der de lever på gratis penger fra de vantro, slipper krig pga de vantro osv. Skal dere leve etter det styresettet dere higer etter, nemlig sharia, burde dere flytte tilbake selv om det ikke er fri tilgang på navmidler.

Støtter artikkelforfatteren fullt ut

2thoc

02.02.2018 kl.20:14

👍👍, intergrering har en lang vei å gå, men når noen tør å gripe tyren ved hornene, går det fremover, ikke bakover som muslimene ønsker

A

02.02.2018 kl.22:09

Who the H cares? Du er en bestemor på snart 70 år....

Seriøst hvem bryr seg, på tide å legge lenkene og bitterheten fra hjemmelandet og leve livet bestemor ;)

Hilsen en muslim

Camilla Småbach

02.02.2018 kl.22:15

Du er en beundringsverdig dame Lily -Måtte mange flere følge ditt eksempel!

Ulf

02.02.2018 kl.22:35

Kudos til Lily. Disse navegnomene du prater om oppnår som regel fengsel eller dårlig helse grunnet manglende helhetsforståelse for kravene i dette vestlige og noe kyniske målrettete samfunnet. Det er en unyttig gruppe vi ikke har bruk for, men de vet godt at de har mislyktes siden de få tjenestene de kunne tilby blir erstattet av bl.a. mer kostnadseffektiv teknologi. Å bli religiøs og forfølge spesielt kvinner som er en klasse over blir da en form for selvopprettelse grunnet sin egen mislykkethet. Dessverre setter de samme navegnomene et stigma for visse andre som ønsker et normalt og fredelig liv. Dette oppnås ved nettopp å tilpasse seg kravene, med hardt arbeid gjennom utdanning og/eller erfaring + innsats. Som et sannsynlig resultat belønnes man over tid med lønn og diverse goder man maksimerer utbyttet av, som alle egentlig prøver på (på ulike nivåer v.o.m.)

Ære er gammeldags og nesten latterlig for vårt samfunn som begrep, og noe fordums og forbindes som... kunstig! - Hver gang jeg hører ordet 'ære' får jeg automatisk et bilde av en ridder, drage og en jomfru inne i mitt hode...

Stolthet og integritet er viktigere for individet og dets plass i samfunnet, enn dette avlegse (eventyraktige) æresgreiene.

Sånne som Kareem nekter nok konsekvent å svare sånne som meg, ikke bare fordi han mangler rasjonelle argumenter, men fordi han tendensielt grammatisk vil mangle adjektiver til å kunne utføre det.

Åge

03.02.2018 kl.00:21

Flott skrevet.!

Skriv litt om hvordan klitoris klippes av på småjenter så de for livet frarøves muligheten til å oppleve sin kvinnelige seksualitet, men blir enkle å kontrollere.

Skriv litt om hvordan norske kafir horer (jenter) utnyttes før de muslimske playerne (som ikke mødrene har lov å oppdra) får importert en "ærbar" kusine å gifte seg med

Berit

03.02.2018 kl.10:58

Til alle muslimer.. Lily er ufattelig modig og saklig i sin sak... det er ikke jeg ! Kom dere ut av landet våres. Ækle krapyler hele gjengen...

Poppi

03.02.2018 kl.11:27

Lily er klar på hva vi har i vente i demokratiets navn. Det er bare et tidspørsmål når vi blir overkjørt hvis det ikke taes drastiske grep nå.

Tja

03.02.2018 kl.11:45

Det er rett og slett godt å lese noe fra voksent tenkende menneske med erfaring! Beklageligvis er vi sulteforet på dette i norske medier.

Ottar Rakvåg

03.02.2018 kl.12:22

Stå på Lily. Du er en modig og sterk dame.

Du tørr der andre tier.

Støtter deg som alltid.

Adele

03.02.2018 kl.23:26

Flotte, modige kvinne!

Takk

04.02.2018 kl.13:36

Amen!

Frode Stene

04.02.2018 kl.13:53

Veldig bra Lily. Ta knekken på dette muslimske oppsopet, og politikerne må få sparket faenskapet ut av landet. Disse dysfunksjonelle multikurelle muslimene må tas med en jernhånd. Lever på NAV og kritiserer oss "vantro"

Når skal Norge og vesteuropa våkne, denne muslimske pesten må utryddes GLOBALT!

Frode Stene

04.02.2018 kl.14:08

Test

Frode Stene

04.02.2018 kl.14:12

Flott Lily.Denne muslimske faenskapen som har invadert Norge og vesten må utryddes GLOBALT!

IKKE VÆR REDD DISSE SKJEGGAPENE SOM HØRER HJEMME I STEINHULER!

kris

04.02.2018 kl.14:15

Forstår ikke at folk som vil være oppegående bekjenner seg til den bedritne ideologien islam.

Og norske politikere er nyttige idioter for imamene og mullahene med sin hatretorikk.

Kan også minne om dette, til å spy av;

"6. nov. 2003 - Kommunalminister Erna Solberg (H) ønsker seg et muslimsk shariaråd i Norge, etter idé fra statssekretær Kristin Ørmen Johnsen fra Drammen."

Laila

04.02.2018 kl.15:51

Islam har allerede alt for mye makt og verre vil det bli. Helt ubegripelig at myndighetene ikke ser det. Man tror at alle er som oss og at det å tillate alles syn er bra for demokratiet. Men når muslimer får politisk makt er det slutt på demokratiet.

Marius

04.02.2018 kl.20:10

Godt sagt, noen nevnte at i tidligere historie så var det de kristene som nektet vitenskap og at Koranen hadde my mer vitnskap.det kan til dels stemme,å kristendommen var blind på vitenskap. Men her kommer det store poenget, vi kom over det, vi kuttet ikke ut vitenskap fordi noen skrev en bok og vi fortsatte å utvikle oss. Derfor er ikke vi lenger et utviklings land på lik linje med mange andre land i Europa. Det er vel det vi på godt norsk kaler å være trangsynte. Mens vi vil utforsk mars, så drar dere til mekka. Lykke til dere får bli her når vi reiser videre...

Test

11.02.2018 kl.14:42

Test

Kalle Kanin

28.02.2018 kl.09:48

Flott at noen tør der andre tier.

Muslimene som skriver her inne bekrefter hele teksten, men det ser de antagelig ikke selv....

Skriv en ny kommentar