hits

Moskeenes svartebørs

I løpet av de siste årene har vi fått mange moskeer og islamske bedehus rundt omkring i Norge. Til og med 60 moskeer og muslimske bedehus i Oslo og Akershus. Årsaken er at alle muslimer ikke kan tilhøre bare en og samme moske. Vi har Shia og Sunni muslimer og hver av dem har sine grener innen islam.  

Og dessuten vil hvert land ha sin egen moske å gå til. Så det er ikke rart at antall moskeer har blitt så stort.

Moskeene er ikke bare forsamlingssteder eller steder hvor folk ber, men etter sharialoven som moskeene er lojale mot, har de også ulike inntekter:

De får statsstøtte etter antall medlemmer. Verken den norske stat eller kommunene har oversikt over om oppgitt antall medlemmer stemmer med virkeligheten eller ikke, eller om mange av dem har vært bare en gang i moskeen og tilfeldigvis har skrevet navnet sitt der, eller hvor mange av dem er døde for lenge siden, eller om mange av dem  bor i andre land enn Norge, eller hvor mange av dem som har vært på besøk hos sin familie og da ble skrevet inn i medlemslisten av sin familie.

Saudi-Arabia og Iran konkurerer med hverandre om å støtte sine tilhengere i andre land gjennom å overføre penger til sine moskeer som propaganda i Norge .i hvert fall til en del moskeer, men ikke alle som får støtte fra de to landene.

Zakat. Zakat kan oversettes med almisser og er en av islams fem søyler. Zakat al- mal betyr skatt eller obligatoriske almisser. Zakat er basert på inntekter og verdien av all ens eiendom. Det er vanlig med 2,5 prosent. Det er Gud som har pålagt alle muslimer å betale Zakat. Den går til fattige muslimer, konvertitter og imamer.

Ved alle muslimske begravelser må familien betale til imamen som deltar i begravelsesseremonien.

Alle vielser. Vi vet at alle muslimer må bli viet i moskeer for å bli godkjent av familien og miljøet, for at de skal bli «halal» for hverandre.

Ved alle skilsmisser må begge parter betale til imamen. Jeg har selv betalt ved min skilsmisse i moskeen.

Navnedagen. Når et barn blir født, bæres barnet til imamen og det er nesten som når et barn blir døpt.

Hvis man synder, for eks. hvis du ikke faster en dag eller flere dager i året. Vi kunne tidligere lese i avisene om store summer på over 70.000 kr for en ramadan måned hvis man ikke fastet.

Ved andre synder. Hvis du har samleie med kona mens hun har menstruasjon må mannen betale til imamen. Eller hvis man har drukket alkohol eller gjort andre synder. «Guds rike er bare kjøp og salg. Rike personer har business billetter til paradiset.».

Det er ingen registrering i forbindelse med de 8 punktene som er nevnt. Pengenr ble betalt i form av kontanter. De blir verken registrert eller rapportert, og det blir ikke betalt skatt av de svarte pengene. Det er forbausende at ikke en norsk representant kan være ansatt i hver moske for å ha oversikt over imamenes og moskeenes svartebørs. Det er svarte inntekter. Ofte skjer vielser og skilsmisser i imamens hus, ikke i selve moskeen. Det føres ingen registreringsdagbok over alt som foregår i en moske. Mange moskeer praktiserer sharia lov og svarte penger. Hvorfor har staten ikke samme kontroll over moskeene som de har over kirken? Vi har sett mafiagjenger i IRN og de som drev i mange år med ulovlige inntekter i form av halal- og haram- kjøtt og mye annet? De mistet støtte. Bra. Men hvorfor må de ikke gi pengene tilbake til staten? Hvorfor har ingen kontroll og oversikt over imamenes eiendommer i Norge og i utlandet? 

 

.

12 kommentarer

Veldig interessant å lese, jeg har sendt kopi til

statsministeren. Erna MÅ lese dette, kjempebra Lilly,

at du informerer om slikt. Helt utrolig at dette

skjer i Norge. Man kan altså kjøpe seg fri ?

Takk for alt du skriver, slik informerer du oss om

saker vi ikke vet nok om. Fortsett slik, vi er mange

som støtter deg "

Bjørn Bråthen

Bjørn Bråthen

Tydeligvis en sak for skattevesenet dette.

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Løsningen er enkel opphev multikulturen og la disse integreres i sitt eget land. Så er denne kriminaliteten løst.

Svein Eriksen

Svein Eriksen

Muslimer hindres mer og mer ute, men ikke i Norge, her er de velkommen gjennom åpen dør, utenfor all kontroll. Snillismen for disse som kommer her til landet er ubegripelig, takket være venstrevridde hoder som styrer. Det blir vanskelig å redde landet for dette pakket.

Du kommer med mye vås som du vet vil bli likt av mange muslimhatere der ute. Uten noen kilder eller henvisninger så konkluderer du med at det blant annet gis penger til konvertitter som zaqat. Hele familien min er konvertitt. Vi har aldri tatt imot eller fått noe zaqat. Zakat er forbeholdt kun fattige folk. Dvs. Ikke imamer heller.

For det andre, det er ikke pålagt å betale imamen for vielse, skilsmisse eller lignende. Om noe føler for å gi noe til imamen for den tiden han har satt av til vedkommende er det opp til hver enkelt.

Det oser av hat fra deg mot muslimer. Det er helt greit. Men du trenger ikke å lyve for å få lesere

Enig i at det bør reguleres på en bedre måte men det du skriver om innmelding samsvarer ikke med realiteten. Fruen min har vært med på å utvikle retningslinjer rundt dette i departementet.

Du må blant annet være over 15 år for å melde deg inn. Alle moskeer som ikke har mer enn x antall medlemmer mister statsstøtten og mange drives derfor av enkelt personer.

Det kreves også underskrift og samtykke på noen skjemaer for å kunne melde seg inn, med gyldig ID osv. Vedkommende som er innmeldt to steder mister automatisk støtten.

I tillegg er alle Religiøse menigheter som mottar statsstøtte pålagt å ha økonomien fremlagt gjennom revisorer osv.

En som aldri går i moskeen men som er registrert i en moské får støtten sin tilsendt moskeen. Akkurat som statskirken får støtte for muslimer som ikke er medlemer noen steder. Det samme gjelder vell Kristne som er medlemmer av statskirken, men som aldri er der.

Er litt enig med Alex. Virker som om du ikke har gjort noe research i det hele tatt og skriver det du har hørt og opplevd selv. Litt kilde forankring hadde vært greit

Svein Eriksen

Svein Eriksen

Vi har mye fattigdom og vanskelig stilte i dette landet bl. våre egne, eldre/unge osv. Hvorfor skal vi la porten stå pip åpen for etabl. av moskeer/muslimer osv. for utsuging av vår- landets oppsparte kasse? Mulig til denne snart blir tom... Da kan vi jo prøve å be andre om hjelp... Det holder med vår egen Norske kirke. Deres venstre-vridde hoder bør NÅ snu synet.

Ikke bry deg om venstreradikale Alex

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Alex den alex. Denne personen her er ikke stor. Men det forklarer at å være venstreradikal er å være koko. Hvem er det som er så dum til å tro på flyende esler, flat earther, solen ligger i en sump om natten og alt det andre svada som muslimer tror på. Men må ikke glemme at ingen sorte vil komme til himmelen. Noe rasistisk er islam også. Men det er jo så progressiv.

Kommentaren til Alex synes jeg du bør svare på Lily. Det er ganske sterke påstander.

Jeg tror ikke du hater muslimer slik som han sier, men viktig at fakta kommer frem.

David Eriksen

David Eriksen

Poengene du belyser er viktige men som Espen påpeker synes du bør svare på kritikken. Jeg personlig vet at mye av det du har skrevet ikke stemmer.

Du kan for eksempel ikke vie deg i en moské uten offentlig dokumentasjon utsendt og stemplet av Tingretten. Denne regelen er til for å forhindre proforma ekteskap.

Ellers synes jeg innleggene dine er altfor en veis vinklet. En vet hva poenget ditt er allerede før en begynner å lese. Stortsett så er det imot det 1,2 milliarder mennesker står for. Helt greit p være uenig med dem men mye av det du skriver er direkte feil. Jeg oppfatter det som ren propaganda mot folk du ikke liker. Hadde vært mye bedre om du skrev med noen kilder og litt mer håndfaste bevis for det du skriver om enn bare «jeg vet, jeg vet» ting

Bra Alex. Jeg har ikke noe imot løgn, men jeg kan ikke fordra unøyaktigheter, og jeg vil bare si at den som lyver hele tiden må før eller seinere snakke sant. Moskeene har ikke noe å gjøre med bryllup eller skilsmissepapirer. Også, hva er forskjellen mellom ritualene i en moske og en kirke? Alle vet at kirken driver med vielse, konfirmasjon, dåp, bryllup og begravelse? Hvor mye koster en begravelse i kirken? Begravelsesbyråets tjenester som konsultasjon, stell og nedlegging i kiste, pynting, tilstedeværelse og rydding etter seremonien, kontakt med offentlige myndigheter og transporter, kan koste fra i underkant av 10 000 kroner. De rimeligste kistene, som også er de vanligste å bruke, koster fra i underkant av 4.500 kroner til i overkant av 9.000 kroner. I Osloregionen vil du finne priser fra 14.000 til 95.000 kroner, og en gjennomsnittskostand er cirka 30.000 til 50.000 kroner.

Skriv en ny kommentar