hits

Norske moskeer overser norsk lov

kommentarer 55 kommentarer

Min venninne er i 60-årene og vi kommer fra samme land. I Iran praktiseres sharia, hvor mannen har rett til skilsmisse, men ikke kvinnen. Uten mannens samtykke er det umulig å få skilsmisse. Men min venninne og jeg bor i Norge. Vi føler oss trygge på at her er det norsk lov som gjelder for dem som bor i dette landet. Vi var i god tro inntil min venninne traff sitt livs kjærlighet.

Hun har vært skilt fra sin mann i nesten 10 år, og eksmannen er mesteparten av året i hjemlandet sitt. Han kommer bare til Norge for å vise seg frem, slik at han mister ikke pensjonen og bostøtte. Ellers er hans liv, firma og penger i hjemlandet.

Min venninne reiste også en gang i blant to uker til hjemlandet for å besøke familien. Etter at hun traff sin nye mann kan hun ikke reise til hjemlandet. Min venninne, er skilt etter norsk lov, men i Iran er hun ikke skilt. For å bli registrert som skilt i hjemlandet må skilsmissen skje i en moské og hos en imam. 

Hun har henvendt seg på telefon til den iranske ambassadøren for å registere sin skilsmisse, men de trenger papirer fra moskeen. Hun har ringt til moskeen, men de sier at hennes mann må være tilstede og gi samtykke til skilsmissen. Moskeene kan ikke skille henne fra mannen med bakgrunn i norske skilsmissepapirer.

Nå har det gått over seks år fra hun ble skilt fra sin iranske mann i Norge etter norske lov, fortsatt aksepterer ingen moské i Norge norske skilsmissepapirer.

Og nå har hun truffet en mann som hun er forelsket i. De vil bo sammen, men hun er redd for at hennes mann skal finne ut av det når han kommer til Norge. Fordi hennes «eksmann» har beholdt makten over hennes liv ved ikke å komme til en moské i Norge for å skille seg. 
Hvis min venninne reiser til hjemlandet, hvor er hun ikke skilt fra sin mann, kan hennes «eksmann» nekte henne å reise til utlandet. Fordi i et land som styres av sharia må man ha skriftlig tillatelse fra sin mann, slik at man kan få pass eller reise til utlandet.

Jeg snakker om et land hvor kvinner ikke kan reise til annen by eller bo på hotell uten at de har tillatelse fra sin mann. Så min venninne kan aldri reise til sitt hjemland på grunn av denne trussel fra «eksmannen» sin. Hun er ikke den eneste som sitter i saksa fordi norske moskeer ikke aksepterer norsk lov og praktiserer sharia over norske lov. Mange kvinner med utenlandsk bakgrunn har samme problemet.

Dette er ikke noe nytt og det som er rart er at denne praksisen fra moskeer i Norge har pågått lenge, uten at den norske stat eller våre politikere stiller krav til alle moskeer i Norge om at de må godkjenne norske skilsmisse. At en kvinne kan henvende seg til en moské og få skilsmisse basert på sin norske skilsmisse uten at hennes eksmann er tilstede.

Det er vanskelig for mange etnisk norske å oppfatte dette problemet, men denne sharialov-praktiseringen i norske moskeer hindrer mange kvinne å leve sitt liv fritt eller kunne gifte seg på nytt. 
Jeg håper noen av politikere leser mitt innlegg og forstår problemet. Det er ikke bare at disse kvinnene ikke kan reise til hjemlandet sitt siden deres norske skilsmisse er ugyldig.  Også i Norge får de problemer fra egne landsmenn som bor her, fordi de har vanskeligheter med å godta en skilt kvinne som ikke har papirer fra en moské.   

Harald Stanghelle skriver i dag i Aftenposten «Norge er vårt liberale lille land, men det er også et land der det finnes miljøer der tvang er en helt naturlig del av kultur og religion.». Det er godt sagt. Norske moskeer en ett av disse miljøene. De driver en egen stat i staten og de praktiserer sharia overfor norsk lov.

Det er viktig at Norske moskeer som får statstøtte praktiserer og aksepterer norsk lov. 

55 kommentarer

24.11.2017 kl.17:47

Selvsagt overser de Norsk lov.Islam handler om makt, ikke homokamp og likestilling. Det er det den Norske statskirken som tar seg av. En kirke som tolker skriften etter meningsmålinger, og er så tolerant, at den er totalt irrelevant, og dermed latterlig.

Imamene er smart og holder avstand og dermed den mystikken som norske banale politikere beundrer så mye at de er villig til å bruke millioner av skattepenger til å holde på det.

Å ansette Imamer som ikke snakker Norske er genialt, da avstanden til de bevilgende myndigheter blir så stor at det blir vanskelig å få igjennom krav som skal gjøre dem mer "integrert"

Ingenting er mer misstilpasset og uønsket i Europa enn Imamer og moskeer, men det stopper dem ikke i fra å ekspandere.

Jan Marius Mortensen

24.11.2017 kl.18:56

Moskeer MÅ FORBYS I EUROPA og Norge, Imamer nekter å følge de respektive lands lover, SVINERI;

Kris

24.11.2017 kl.19:53

Den forferdelige ideologien islam er mye verre enn nazismen.

Stanses ikke islam nå, blir det vår undergang.

At vi godtar og endog hyller denne møkka er uforståelig.

Islam har absolutt ingen positive ting å tilføre oss.

Tom Henriksen

24.11.2017 kl.20:01

Hva kan man bruke disse skilsmissepapirene fra en moske til? Tror ikke moskeene har en praksis eller tillatelse fra myndighet til å skille noen. Vigselsmyndighet har de. Ønsker bare å forstå hva papirer fra moske hjelper til som ikke offentlig skilsmissepapirer gjør.

Tor

24.11.2017 kl.20:05

Hvorfor er hun her om hun kan reise trygt til Iran?

Hvorfor kan eksen reise frem og tilbake til et land han har "flyktet" fra mens han utnytter oss?

Hvorfor bryr dere dere om hva som sies i et land dere flyktet fra?

Rapporter moskeen i Norge om at de ikke følger Norsk lovgivning i Norge.

Phantomblue

24.11.2017 kl.20:07

Hvorfor i alle dager,skulle de det???

Norge kommer ALDRi til å tørre å gjøre noe med det.

AP er livredde for å støte noen, og derved miste stemmer.

De andre partiene er like redde.Pga strax noen gjør noe som helst mot ,muslimer er avisene fylt av tårevåte historier.

La oss ikke glemme at loven er avhengig av at man tror på den,og at den virker.

Så lenge nordmenn innbiller seg at loven virker,noe den i mange tilfeller, strengt tatt ikke gjør.(Og da snakker jeg om selve loven, ikke en spesifikk)Hele den existens er jo bygget opp ved at nordmenn tror på systemet.pga vi er ikke villig til å miste godene våre, ved å havne i fengsel.For moskeene,er ikke dette en realitet,de kan ikke røres. En moske, er så nær diplomatisk immunitet som en kan komme,uten å faktisk ha det.

Og om vi mot all formodning skulle arrestere noen der,blir personen(e) raskt erstattet av en like sinnet. Så hyrer de inn en god advokat og noen pr folk,og voila vedkommende slipper unna med en dask på lanken

Roy

24.11.2017 kl.20:43

Hva gjør din venninde i Norge når hun er fra Iran, jevnlig er i Iran og finner seg en mann i Iran? Hvorfor finner hun seg en islamsk Iransk mann som bryr seg om hun har moskèpapirene i orden eller ikke? Høres jo ut som hun fortsatt lever i Iran, i sitt eget hode ivertfall. Så lenge hun ikke klarer å løsrive seg fra Iran og islam så vil hun trekke med seg alle problemene for kvinner derfra, det sier jo seg selv. Mange er jo litt sånn "stakkars meg, #metoo" mens de hele tiden har makten i egne hender til å finne løsninger bare de gidder. Man kan dessverre ikke få leve i Iran à 1960, det finnes ikke lenger, det finnes kun Islam der nede. Det har hun vel fått med seg. Hun løser alle sine problemer ved å velge Norge eller Islam.

Ellers 100% enig i det aller meste du skriver, stor fan av ditt arbeid Lily, stå på!!

Partiet Folkets Rettigheter, Robert Steffensen, Sortland.

24.11.2017 kl.20:47

Norske myndigheter svikter de som trenger hjelp til å få i stand en akseptert skilsmisse. Dermed lever mange kvinner i en undertykt livssituasjon og som skulle vært helt unødvendig. Den norske politikk gå ut på at det er de norske lover som skal gjelde i Norge. Dersom utenlandske lover forhindrer dette, så bør norske myndigheter få i stand løsningsorienterte tiltak for det. Norge taper ansikt utad og bør gjenopptettes med et sterkere regelverk og sanksjoner. Moskeene har sikkert ikke noe i mot å få i stand skillsmissene -- de bare mangler det norske, offentlige trykket i fra de norske myndigheter. Et samarbeid, grunnlagt på forståelse for to kulturers avhengihet for hverandre, må være utganspunktet for å finne løsninger. -- partiet Folkets Rettigheter.

Tom

24.11.2017 kl.21:04

Overløperne er verre enn islamistene!

Realisten

24.11.2017 kl.21:05

Moskeene blåser i norsk lov.

Og for øvrig kan vi nevne at vannet er vått.

Kurt Friestad

24.11.2017 kl.21:10

Moskeene bør forbys og imanene jages ut av Norge.

Laila

24.11.2017 kl.21:10

Og jeg blåser i Islam og håper det kan forsvinne for godt. Hva bryr det meg hva de tenker og gjør......

Kurt Friestad

24.11.2017 kl.21:11

Moskeene bør forbys og imamene jages ut av Norge.

Judas Iscaroit

24.11.2017 kl.22:27

Løsningen er enkelt, fjern alt som heter multikultur, den er dødfødt og presset på oss av gale globalister.

Får vi vekk både multikuturen og globalistene, blir nesten alle konflikter borte. De som gjenstår er rasehat i Afrika og muslimer i midt-østen.

Glenn Endresen

24.11.2017 kl.22:43

Her har vi det igjen, en mann som er her bare for og få penger, og bostøtte?? Hvordan er dette mulig i 2017 at de får penger fra den norske stat om de ikke bor her? Om hun kan reise hjem får hun gjøre det og snakke med de som styrer dette der.. dette er ikke noe norsk problem, er dere i Norge forhold dere til norsk lov.. man leser om nordmenn som mister sin Støtte i ny og ne men her skal vi kaste det bort.. galskap....

Joaquin Vallejos

24.11.2017 kl.22:45

Men den katolske religion akseptere også ikke skilsmisse. Om du var gift i noe søramerikaner land og ble skilt i Norge den gjelde ikke i andre land loven.Så hvorfor laget en storm i en glass vann?

Trond

24.11.2017 kl.23:19

Skulle likt å visst hva vår moralske vokter Sophie Elise mener om dette...

Martin A. Engeset

24.11.2017 kl.23:37

At også katolisisma er negativ til skilsmål, gjer ikkje Islam sine reglar det aller minste betre.

Og det fundamentale punktet bak dette og mange andre problem ved Islam, tek Lily Bandehy og andre muslimar aldri opp: Alle faktafeila og andre punkt i Koranen som provar det ikkje er sant at boka er ein gud sine ord, og dermed at nokon annan enn ein gud har dikta den opp = Islam er beviseleg ein oppdikta "religion", og ma. reglane for skilsmål basert på ein oppdikta, heiden "religion", og dermed eigentleg automatisk ugyldige.

Sjå td. "The 13 Proofs", "1000+ Mistakes in the Quran", "Muhammad Lying in the Quran", alle 1 til 10 dollar på Amazon.

Vel, Lily Bandehy: Kvar er Dykkar forklaring på alle feila i Koranen og dei andre prova for at det ikkje er sant at Koranen er diktert av ein allvetande gud og guden sine eigne ord? Og kva fortel feila og prova om boka og om Islam etter Dykkar framstelling?

Lily

24.11.2017 kl.23:41

Til Roy.

Min venninne har truffet en norsk mann. Det som er problemer at hun har sin familie i Iran til og med hennes syke foreldre. Det er normalt at en kan dra å besøke sin foreldre av og til. Problemet at hun kan ikke besøke dem nå etter at hun har truffet sin norske mann.

Martin A. Engeset

24.11.2017 kl.23:46

PS: Mange muslimske - eller rettare muhammedanske i og med det beviseleg ikkje er sant at Koranen er diktert av ein gud - land er så farlege, at flyktningar påstår livsfare og må få asyl i Vest, men likeveel dreg dei tilbake til dei farlege landa på ferie. Alltid når det er motsetnad mellom ord og gjerningar, ser eg på gjerningar som meir pålitelege enn ord. Dette særleg når det gjeld tilhengarar av ein "religion" med vide reglar for lovleg løgn.

Rune

25.11.2017 kl.00:22

Er det seriøst noen som er overrasket og ikke skjønner dette..? Er det virkelig noen der ute som tror de kommer hit og legger styggedommen islam fra seg og prioriterer norske lover, regler, normer og tradisjoner? Hvem er dere, og har dere null kunnskap og interesse for verden, fakta og realiteter? Norsk venstreside og deres tilhengere står på barrikadene og krever disse folkene inn i vår fredelige, sekulære nasjon. Det må være noe alvorlig galt med dere, og dere burde rett og slett skamme dere til de grader. Jeg har levd både før og etter vårt frivillige inntog av islam, og er ikke i tvil om hva jeg foretrekker. Samfunnet jeg vokste opp i på 70 og 80 tallet var det reneste drømmesamfunn kontra i dag. Dere kan stå å lire av dere fraser som multikultur og fargerikt fellesskap så mye dere vil. Det betyr ikke at det er noe positivt.

Henny Holt

25.11.2017 kl.03:31

Norsksomalisk kvinne:

"Integreringen gikk greit til å begynne med. Vi på motttaket fikk god kontakt med bygdefolket. Men så kom imamene, og moskéene poppet opp som sopp i regnvær. Da ble det slutt på integreringen. Imamene tillot det ikke."

Audun Berg

25.11.2017 kl.07:00

Akkurat som vi ante. Mange av disse kjeltringene er her stort sett for våre Nav penger. Ved å reise tilbake på ferie til et land en flyktet fra så har en egentlig brutt betingelsene for opphold i Norge. Likedan som at en bor i landet en flyktet fra og bare henter trygden i Norge. Dette er jo systematisk svindel og bedrag. Om "hjemlandet" er så fint å bra så dra dit og bli der uten vår trygd og sikkerhet. Ta med søppelet islam og dra tilbake. Vi trenger ikke disse kjeltringene her i Norge. Denne foreningen "Født Fri" bør gjøre seg mer gjeldende for å få ryddet opp i svineriet. De vet forhåpentlig hva som foregår i disse moskeene. Steng rottereirene og send imamene ut. Det har jeg hevdet lenge i likhet med mange andre. Men muslimelskerne sitter godt i vår statsadministrasjon virker det som. Dette er regelrett landssvik det som foregår. Følger virkelig ikke politikerne med i tiden og hva som foregår? Kanske de skulle ta seg en og annen dag fri fra kranglingen på løvebakken og sette seg inn i problemene ute på byen.

De som vil leve etter denne usiviliserte krigsideologien islam bes om å forlate landet snarest. Vi har ikke behov for disse undergraverne av vårt samfunn. De får tilbudet om å holde våre lover og regler eller forsvinne. Enkelt og greit. Det dukker opp eksotiske butikker her og der i våre byer. En masse billig eksotisk frukt og annet på tilbud. Bankvirksomhet og billige telefon abbonementer. Og bare på kort tid så har de flere butikker her og der. Enkelte har blitt tatt for kjøttsmugling opp til flere ganger. Hva annet har de i tilfelle smuglet de gangene de ikke har blitt tatt? Fortjenesten stemmer ikke med omsetningen eller regnskapet påstås det. Dobbelt regnskap? Det er ganske opplagt at her finnes det svindel av en eller annen form. De har særregler som gjør at andre forretninger ikke kan konkurrere på likefot. Er ikke det ulovelig? Konkurransevridning? Diskriminering?

Nå må politikerne begynne å ta tak i svineriet og få stoppet det. Men allapartiet har for mange stemmer å hente antagelig. Høyre om er ikke så mye bedre. De som har en god grunn til å bli kan få bli forutsatt at de spiller på lag med oss, men resten av kjeltringene bør kastes ut umiddelbart. Løgn, svindel og bedrag bygger ikke et sivilisert samfunn. Støtt Lily og Født Fri.

Dipper

25.11.2017 kl.08:31

Audun Berg sier det som er rett. Hvis ikke våre feige politikere tar grep, bør nordmenn etter hvert gjøre noe med saken. I disse IT tider hvor alt kan fikses, bør det starte med at politikerne på stortinget får disse kommentarer inn på sine PCer, jevnlig! Tror ikke at slike meldinger fra NA når frem dit.

vest

25.11.2017 kl.10:09

Og de ansvarlige er våre udugelige ,innkompetente

politikere med AP,SV.Rødt, Krf,V, H og SP i front.

Nå må folket snart våkne og slutte å stemme på disse

partiene.

Laila

25.11.2017 kl.10:11

Jeg kan faktisk ikke se at man har noen rett til å se sine foreldre eller andre slektninger etter at man har flyktet til et annet land! Flykter man så er det en haug med ting man må forlate og avstå fra resten av sitt liv. Egentlig burde man også kaste sin egen religion over bord om den ikke var gjeldende i det landet man kom til.

Laila

25.11.2017 kl.10:25

Og jeg skjønner heller ikke hvorfor de som ikke er i direkte fare flykter! Egentlig skjønner jeg heller ikke hvorfor de flykter. De har akseptert sin skjebne når de gjør opprør og hvorfor lar de sine egne medborgere bli igjen?? For at de skal kunne ofres? Hvis de ikke evner å ordne opp i egne hjemland, lar religion styre alt og vi lever i 2017 der til og med islammske land har internett så får de bare leve med det! Og i hvert fall ikke fortsette sitt gamle liv her.

Man må begynne å se helt nytt på dette med flyktninger og asylsøkere og stoppe alt av dette!

Jan

25.11.2017 kl.10:43

Det var en gang en emir i midtøsten som presiserte at her i landet har vi våre lover og regler og de som kommer på besøk til vårt land skal forholde seg til dette.

Hvorfor kan da ikke de som kommer hit forholde seg til våre lover og regler.

Laila

25.11.2017 kl.11:01

Hva med vi etnisk norske som får våre liv ødelagte fordi vi blir kalt rasister av arbeidsgiver og får sparken uten lov eller dom? Der advokater gir f i å hjelpe en, regjeringsadvokaten gir f, domstolene gir f! Våre liv er null verdt! Vi sitter jo bare her og venter på døden! Vi kan ikke flykte noen steder. Jo, vi får sikkert gratis mat på fattighuset, av ei i hijab. Og så sitter det muslimer, flyktninger og asylsøkere og skriker i alle media..... Nordmenn hyller muslimer på Eidsvoll plass. Jeg har ikke ord. Det er en ondskap uten like. Vi er helt likt et muslimsk land selv.

Louis

25.11.2017 kl.11:07

Fokus på moskeer og islam er feil, og det fremkaller bare den sedvanlige diareen av islamkritiske og innvandringskritiske kommentarer.

Men det er de iranske myndighetenes ansvar å anerkjenne utenlandske skilmisser. Dette må løses i internasjonale eller bilaterale diplomatiske forhandlinger, for eksempel når de snakker om lemping av de økonomiske sanksjonene mot Iran.

Jeg husker at marokkanere i Nederland tidligere hadde samme problem. Det ble senere løst i diplomatisk samråd.

Laila

25.11.2017 kl.12:28

Diare av islamkritiske og innvandringskritiske kommentarer.....Fy f. La nå muslimene overta alt her da vel, la de syte og klage over islam og tro at vi vestlige kan bestemme over islam! For en idioti.

muhammed

25.11.2017 kl.13:41

allahuakbar

Mari Andersen.

25.11.2017 kl.13:41

Hm, jeg ser løsninger i alt, også sharia med kranglete menn og kranglete land, og prøver å se det med litt humor/humør her :)

En ting som er greit å få med seg er at i Iran så er det lov å skifte kjønn ettersom jeg har forstått, de som gjør det får tilmed støtte av styresmaktene.

Og i Norge er det lov å registrere annet kjønn og navn uten å endre fysisk kjønn.

Og i Iran er homofili ettersom jeg forstår det forbudt ihht sharia.

Slå sammen informasjonen her så vil løsningen tre frem.

Nemlig å sende inn melding til norske styresmakter om endring av juridisk kjønn og navn til mann. Og så etterpå gå til moskeen i Norge og spørre om imamen der hvis ikke andre løsninger finnes så kanskje endre heterofilt giftermål til homofilt giftermål. Dette er sikkert ikke populært så her vil imamen sikkert finne andre løsninger som å sende mannen anbefaling om å forte seg å be om skilsmisse innen 3 uker så han slipper å bli registrert som homofil mhht giftermål.

Og voila :)

Om han fortsatt krangler så så blir han jo nå regnet som homofil i Iran og vil vel da riskere å bli steinet?

Med andre ord, problem solved uansett hva mannen velger.

Og så kan norsk juridisk kjønn og navn gjøres om tilbake igjen ved å si at hun angret og egentlig er kvinne, og da forhåpentligvis kunne besøke barna igjen når hun ikke lenger kan regnes som homofil innen sharia.

Kunne dette vært en løsning?

svein andersen

25.11.2017 kl.13:46

Dette overrasker meg ikke. Jeg har alltid sett på muslimer som uhederlige og kriminelle elementer. Fakta taler for seg selv. Muslimer har mye å lære om det virkelige livet. Det hjelper svært lite å gå på koranskoler og messe over islam. Verden har gått fra dem. Det vil de måtte ta konsekvenser av etterhvert, bl a fordi å bo i Vesten krever andre leveregler, etiske normer, lover etc enn på den tiden den pedofile overtroiske profitten mohammed levde. Han har gått ut på dato for lengst. Kunnskap er makt. Med enda mere utdanning og kunnskap dør religioner og guder enda mere.

Audun Berg

25.11.2017 kl.14:38

Kunne noen fortelle meg hva som er så fint og positivt med å være muslim? Jeg kan ikke finne en eneste ting som er tiltalende med det tøvet der. Attentater, drap, mishandling, løgn som påbud, nedvurdering av andre mennesker, utbredt rasisme, slaveri, korrupsjon og folkemord. Er virkelig dette svineriet noe å tro på? Dessverre har det foregått mye svineri i kristendommens navn også, men det er en del tid siden. Skulle vi ikke snart ta til vettet med galskapen. Vi har utviklet samfunn i vesten der folk kan ha et anstendig liv og leve som frie mennesker innenfor visse grenser og slik tror jeg de fleste setter pris på. Muslimene drar med seg det meste av søppelet sitt dit de flytter og lager bråk for andre. Kan de ikke snart lære av andre? Hvoe mange flere skal drepes før disse stopper slaktingen for at naboen ikke er helt enig i søppelet i koranen? Hiv svineriet ut av landet.

Tove Mellingen

25.11.2017 kl.18:23

Helt klart islam er kun MAKT OG IKKE NOE ANNET.OG DET ER SKREMMENDE VI HAR POLITIKKERE HER SOM KUNN LIGGER I EN SLAGS DVALE SØVN.frp er det eneste parti som kaller en spade for en spade.

Bjørn

25.11.2017 kl.19:21

Hun er slave av Islam. Lite vi kan gjøre med det. Sier vi at kvinner er slaver så blånekter de jo. Vel se på denne historien, som dradd ut av en Kunta Kinte versjon av flinstone.

26.11.2017 kl.00:52

Jeg forstår ikke hva du faktisk vil med dette innlegget... Du skriver du vil hjelpe venninnen din, men det er jo kulturen som er ett problem, ikke religionen! Om dere hadde praktiser islam riktig og lest dere opp og fått riktig informasjon hadde du skjønt selv at dette ikke har noe med islam og gjøre. Venninnen min fikk lett skilt seg med sin ektemann etter bare åtte måneders ekteskap.Hun var norsk han marokaner. Null problem, null drap.. Islam er den eneste religionen som faktisk tillater skillsmisse. Kristendommen har "TIL DØDEN SKILLER OSS AD" Det er farlig og spre slikt hat syns jeg. Bare fordi du er fra Iran har du liksom rettighet til å kunne tale shit om islam?

Dere får begynne å stå opp for dere selv da å ikke være så sinnsykt redde for alt som "kan" skje. "Håper noen politikere leser innlegget mitt" Ja plis gjør det enda verre for muslimer, er det noen som går redde på gata er det oss. Du vet du bor i Norge ikkesant, og ikke i Iran hvor menn er ekle mot kvinner igjen, PGA KULTUR. Det er dere som gjør at mennesker tror det er greit å spytte ut spydige kommentarer til oss muslimer fordi sånne som du er så imot islam fordi du har opplevd så mye dritt i din oppvekst og alle tror jo selvfølgelig du har lært riktig islam fordi du er fra Iran... Blir så lei og kvalm av det hykleriet dere driver med ass..

Gjøre litt research om islam og ikke kun lese om hat, eller ta med deg det du selv har lært i oppveksten din som er proppa full med KULTUR og ikke RELIGION. Det at du faktisk godtar så horrible kommentarer om en religion er helt sinnsykt, det er jo lov å spre religionshat her inne på bloggen din. Ble helt kvalm av hele hensikten din!!

torkel

26.11.2017 kl.00:53

Problemet et at vi har en gjeng feige politikere som aldri tar tak i et problem som gjelder urett blant muslimer, hadde noe slikt skjedd med norske damer så hadde det vært et helvete.

Gunnar

26.11.2017 kl.03:11

Mye bra fra Audun Berg, kunne ikke vært mere enig jeg. Godt noen følger med enda

, keep it up Audun 😀

Audun Berg

26.11.2017 kl.07:57

Tenk det. En som var enig med meg. Takk for det. Men stort sett er resten også enige med meg ser det ut som. Også disse x-muslimene. Men det er sant som det skrives at vi har noen feige politikere som ikke tør å ta tak i problemene og lovbruddene. Likedan et tafatt politi som vegrer seg for å bli kalt rasister. Det er bare det at vi er av samme rase alle sammen. Ferdig med den. Skal vi opprettholde et sivilisert samfunn så må vi ha lover og regler som er til for å ta ivare folks ve og vel og ro og orden. Innbyggerne må respektere disse lovene. Som selvfølgelig må være fornuftige og til det beste for folket og samfunnet.

Igjen har vi oppstand i Pakistan over noen blasfemilover de hevder ikke er strenge nok. Noen har fornærmet profeten. Og hva så? Han er jo ingen Gud. En pedofil drapsmann som ingen vet hvordan så ut eller om han i det hele tatt egentlig har eksistert. Å ta til voldeligheter over at en eller annen har laget noe skrabbel på et ark og sier at dette er muhammed er rett og slett latterlig. Ikke sikkert det ligner et ansikt engang. Slike skrullinger går det ikke an å leve sammen med. De setter ut rykter om folk bare for å ha et påskudd for opptøyer og drap. Slikt er ikke sivilisert oppførsel. Bare idioter som ikke kan tenke selv finner på slikt og støtter opp om sånne ting.

Men nå har disse protestantene forbindelser i politikken så da er det jo ganske nære å be sine venner om hjelp. Det er på tide at noe blir gjort etter at så mye møkk om disse muslimene har kommet opp i dagen. En stat i staten skal vi ikke ha i Norge. Da er vi på vei til tilstander som i Myanmar, Iraq, Libya, Libanon og Tyrkia. Til dels også i Sverige. Men politikere som fremmer islam i Norge må vi kvitte oss med. Uansett hvem. Islam er ikke en filosofi for å opprettholde et sivilisert samfunn. Det har vi nok av eksempler på der islam er utbredt. Vi lever godt uten sharia, burka, hijab og bønner 5 ganger om dagen. Men ingen har svart meg på hva som er så helsikes fint med islam. Er de svar skyldige eller vil de ikke legge frem perversitetene slik at vi kan vurdere dem. Første trinn blir å stenge moskeene og hive ut imamene. Da kan vi spare de pengene til støtte for å ødelegge det norske samfunnet. Det har foregått alt for lenge allerede. Om det hjelper med noe medesin er ikke godt å si, men håndhevelser av gjeldende lover kan godt hjelpe og forbud mot import av flere muslimer.

Lizzie Efemie

26.11.2017 kl.09:37

Dette er ikke bare et problem i Norge men i alle europeiske land der moskeer finnes og islam har fått fotfeste. Islam aksepterer ikke vestlige lover og kvinner rettigheter, har aldri gjort det og komme aldri til å gjøre det.

Laila

26.11.2017 kl.09:59

Ja, der ser man at noen mener jeg skal ta medisinen min. Jeg får ikke engang en advokat når arbeidsgiver påstår at muslimer mister tillit til min arbeidsgiver om jeg jobber der fordi jeg har kritisert islam. Jeg har da vel aldri gjort forskjell på folk i min saksbehandling i det offentlige basert på folks religion eller noe annet. Jeg er jurist og følger da lovverket, det er ikke engang adgang til å legge vekt på religion i saksbehandlingen. Og man kan da ikke fjerne enhver kritisk ansatt i det offentlige fordi det er litt skjønn i saksbehadlingen. Mange av mine kollger, selv muslimer, var langt mer skeptiske til de som kom fra muslimske land enn det jeg var!

Jeg begynner faktisk å lure på om det er fordi jeg er etterkommer etter Sandbu-ætten (uradel)og Ivar Gjesling som var baron og han var også en forfar for slekten til erkebiskop i Nidaros Aslak Bolt og Rømer slekten (også uradel), med tilkytning til adelslekten Posse i Sverige .. og kanskje med tilknytning til enda flere.

Adelen ble jo avskaffet i Norge i 1821 mot Kongens vilje og vi som er etterkommere og en fare for enhver sosialist blir kanskje utsatt for overvåking og ødeleggelse av våre liv. Jeg har opplevd så mye rart, så mye motbør. Det er åpenbart noen som gjør alt for å ødelegge mitt liv. Da jeg også er kognatisk avstammet fra Gjesling betyr dette at jeg kan være baronesse av rang. De som vil ha et multikulturelt samfunn er vel ikke interessert i at man kritiserer islam eller får opp øynene for folk fordi det har med deres maktposisjoner i samfunnet å gjøre. Jeg visste ikke om mitt opphav før i forrige uke, min mor sa aldri noe, men hun gav ofte inntrykk av at jeg ville oppleve mye negativt. Hun og hennes søsken hadde jo heller ikke tilgang til så mye data som meg og de hadde kun folkeskole. Det er jo sannsynlig at jeg med denne slektstavla vil kunne være en fare for disse med makt om jeg står frem mitt syn. Utifra det jeg har lest om de tror jeg heller ikke de ville være så vennlig innstilt til folk utenfra.

Morten

26.11.2017 kl.13:09

Hvor idiotisk kan dette bli ? Hvordan kan religion stå over norsk lov ? Hvordan kan Moske'er få støtte fra staten hvis de ikke følger norske lover...? Enda et eksempel på hvor blåøyde vi nordmenn er som pøser ut penger til folk som ikke er det spøtt interessert i norsk kultur, kun våre penger..!! Hvis en mann kan bo i Iran mesteparten av året og kun være i Norge noen uker for å få støtte, må jo dette være riv ruskende galt !

Nå må norske politikere stå frem og tørre å kalle en spade for en spade uten å være redd for sin politiske karriere.

Lars

26.11.2017 kl.13:22

Hun er skilt etter norsk lov. Hun kan da gifte seg på nytt. Hvis hun ønsker å se familien sin, så får de heller komme besøk til norge.

toto

26.11.2017 kl.14:39

Lily skriver " Det er vanskelig for mange etnisk norske å oppfatte dette problemet, men denne sharialov-praktiseringen i norske moskeer hindrer mange kvinne å leve sitt liv fritt eller kunne gifte seg på nytt. "

Vel da får man bare avvikle disse moskeene , stenge dem , låse dørene . Det ville ikke tatt lang tid før disse menn som bestemmer , hadde innkalt til hastemøte og begynt å følge norsk lov .

Best av alt ville være å nerkte islam i et demokrati , men dessverre , da ville vi ikke hatt demokrati .

her bør staen gå inne og lage rettnongslinjer . Blir ikke de fulgt . da bør det få konskvenser for islam som relgion i Norge .

Anders Inge

26.11.2017 kl.14:59

Om moskeer ikke godtar norske regler og skildsmisser burde dei miste den økonomiske støtten på dagen. Her burde Staten Norge gjøre noe, også med dei som reiser på ferie til land dei flykter fra.

Alt som formidles fra moskeer i Norge bør foregå på norsk eller engelsk.

Men eg er redd venstresiden kommer til å sabotere fremfor å hjelpe muslimske kvinner. Dei er mer opptatt av å påføre regjeringen "nederlag" en å redde muslimske kvinner fra islams klamme hånd.

26.11.2017 kl.17:11

Sharialover gjelder ikke i Norge . De som praktiserer de muslimske lovene i Norge må returneres til et muslimsk land.

26.11.2017 kl.17:36

Håper du er stolt, Lily. Ditt ene eksempel får kommentarfeltet ditt til overøses med hat og fremmedfrykt. Ikke tro at de som skriver her ser forskjell på deg og en muslim, de hater alle som er brune.

Laila

26.11.2017 kl.18:52

Min far ble alltid så brun i solen at han så ut som en muslim, haha. Han lignet faktisk litt på Saddam Hussain.

Torill Hansen.

26.11.2017 kl.18:52

Det her er jo mangelfulle kunnskaper. Man går jo ikke til presten i kirka for å søke om skilsmisse. Man søker hos fylkesmannen. Kirka, eller moskeen har ingenting med skilsmisse å gjøre.

Karianne Nilsen

26.11.2017 kl.22:18

Lily, du har så alt for rett.

Men nå ødelegger kvelden for meg. Jeg blir så opprørt over behandlingen av oss kvinner når jeg leser om moskeene. Og ingen politikere tør å stå opp for oss, #metoo eller kan vi bruke annen emneknagg!!!

Og jeg tør ikke skrive under mitt virkelige navn. Da risikerer jeg både å bli trakkassert av muslimske menn og mobbet av PK-er (politisk korrekte nordmenn) som skal skryte i media av sin storsinnhet.

Jeg gråter store tårer for mitt fedreland som vi er i ferd med å miste.

Lily, stå på for du har så mye støtte fra mange.

Audun Berg

27.11.2017 kl.07:39

Så er det en og annen som slenger frem påstandene om hat og fremmedfrykt. Kritikk av misligheter og lovbrudd er ikke hat. Hadde vi bygget kirker i noen av disse islamist landene så hadde vi blitt drept. Drept for mindre enn det også. Rasisme og fremmedfrykt er bare tull. Vi er av samme rase alle sammen og er mest i slekt med apene. 98% visstnok. Noen er kanskje redd for fremmede som ser helt forskjellige ut og som i tillegg snakker et språk de ikke forstår. En helt naturlig reaksjon vil jeg si. Men det hjelper ikke inntrengerne å kle seg i ørkenklær og sandaler i snøkavene i Norge. Da er det ikke vår skyld at de stikker seg ut. De har valgt det selv.

Og så var det denne forferdelige skilsmissen da. Det enkleste var kanskje ikke å gifte seg. jeg har hatt mine dårlige erfaringer med myndighetene også. Kirken var jo grei, men departementet skulle legge seg bort i hvem jeg skulle gifte meg med. Det kunne jo være en fra et eller annet sted i en jungel uten religion eller tro. Ja og hva så? Det var i tilfelle mitt problem. En annen gang da var det en katolikk. Etter å ha samlet en haug med papirer fra alle kanter måtte vi bare gi opp av andre grunner. Da jeg for mange år siden ville spandere en visitt på en seriøs dame fra østen så var det tvert nei fra UD. Ingen visitt. Jeg hadde hus, penger og jobb, men ikke snakk om. Andre som ikke har nåla i veggen og i tillegg er rusavhengige greier å ta med seg barjenter til landet uten problemer virker det som. Så her er det ingen likhet for loven. Men i Norge driver jo staten som hallik så hvorfor dette hysteriet. De inviterer jo prostituerte fra utlandet hit for rehabilitering og skole. Og gir dem husvære så de kan drive sin forretning som før. Samtidig som de mangler midler til oss selv. Så konklusjonen blir at sex kun skal praktiseres under statlig kontroll og mot avgift. Se fordeler og straff i skattereglene og lønn. Men at staten må ha en viss kontroll med sine innbyggere det er forståelig. Mange grunner til det. Og et system er sannsynligvis behøvelig. Men at det er kun mannen som skal ha rettigheter er langt bak i tiden. Middelaldersk. Flerkoneri har vi her forbud mot, men om en er muslim så er det greit. Og vi betaler støtte antar jeg. Det der grenser til korrupsjon og diskriminering. Enten har vi lover og regler eller så har vi det ikke. Uten noe register så kan jo kjeltringene snu seg som de vil. Og de gjør alt for mange av disse inntrengerne.

Her har x-muslimene mange saker å ta tak i og presse politikerne til å rydde opp. At vi skal ha imamstyre her i landet er ikke noe vi trakter etter. Steng moskeene og hiv imamene ut om de ikke vil holde Norsk lov.

staale

07.12.2017 kl.21:58

vi har vært for "slepphendte" med mange religioner som får stats støtte av Norge. Ikke bare Islam, men også andre religioner. En kan lure på hvorfor. Kanskje fordi vi ikke vil bry oss ?
Nei, "religiøse" samfunn, som ikke respekterer Norsk lov, de burde få 2, kanskje 3 sjanser. Så bør man fjerne 1/2 parten av stats støtten. Hjelper ikke det etter 1 års tid, ja da får man fjerne ALL stats støtte til slike "sekter".
(og ja, vi har jo lang erfaring med diverse kristne sekter her i landet ).
Det burde da la seg gjøre vel ?
skulle det å ta bort støtte heller ikke nytte, ja da får man vel etterforske samfunnet, og reise tiltale mot de ansvarlige. Enkelt og greit.
Man skal ikke akseptere at små "mikro" samfunn skal kunne opprette egne parallell samfunn, som kan lage sine egne lover og regler.
Et samfunn, må ha 1 lov bok, og 1 retts system. enkelt og greit.
Men, egentlig, så kunne du jo Lily. Se om du ikke fant deg en mann som er vokst opp her i landet. En som kanskje synes det er greit nok, om en er gift hos byfogden, eller skriver en samboer kontrakt. Å gifte seg hos et religiøst samfunn, er ikke noe man absolutt må gjøre i Norge, anno 2018. (snart)..
Det ville kanskje vært til det beste ?
At kvinner som sliter med slike "duste Moskeer" enkelt og greit bare legger de bak seg, og lar livet gå videre ?

Honest opinion.

10.12.2017 kl.14:17

Hvorfor skal de føye seg etter oss? Deres agenda er jo å ta over, gjøre oss til muslimer og innføre sharia. De muslimene som nekter for det i dag ombestemmer deg fort den dagen det blir innført. De blåøyde politisk korrekte etterdilterne og antirasistene derimot blir nok å slite litt mer. De som rister oppgitt på hodet og himler med øynene over det jeg skriver burde virkelig åpne øynene. Det er som å høre om en tsunami som nærmer seg der du står på stranda. Du hører alarmen kikker ut mot havet, trekker på skuldrene og tenker: jaja, den er fortsatt langt ute, god tid enda til litt mer soling her. Dere idioter som roper og løper, vær vennlig å dempe dere slik at jeg kan nyte fred og ro.

Skriv en ny kommentar