hits

Islam hindrer demokratisering av Iran . Del. 2.

Islam er et helhetlig politisk og juridisk system som regulerer alle muslimer liv fra vugge til grav om det ikke blir hindret med makt. Islam former og strukturer hverdagslivet inne i huset og utenfor det. Og gjennom dette systemet dannes en felles muslimsk identitet. Lojaliteten er ikke knyttet til etnisitet, geografi, språk, yrke eller klan, men bare til islam. Det er en sterk identitet.

Blir en muslim krenket et sted i verden, blir man krenket selv langt borte. Islam er et fellesskap, en umma.  Straffereaksjonene mot apostater og konvertitter er sterk. Frafall fra den muslimske enheten har historiske blitt sammenlignet med høyforræderi. Verden deles inn i dar al -islam ? «islams hus» ?  og dar al-harb ? «krigens hus» ? territorium mot muslimer, mot Allah.

Ved å tre ut av det muslimske fellesskapet ? ummaen -, svekkes enheten og samholdet mellom alle som bekjenner seg til islam. At man går ut fra dar-al-islam betyr at man går inn i dar-el harb. Islam skaper en «flokk» av alle muslimer, et felleskap. Dette hindrer integrering i de samfunnene som muslimer flytter til. 

Kontroll med kvinnene er også helt sentralt. Kvinnene er en felles ære for den muslimske enheten. De skal ikke giftes bort til ikke-muslimer. Fra ni-års alderen er de kvinne nok til å vekke begjær hos en mann uansett aldersforskjellen. I grunn de blir barn i hele livet uten mulighet til å vokse. Aldri kan de være myndige uansett alder eller utdanning.

Det er viktig å få kontroll over befolkningen i den islamske enheten. Den kontrollen begynner i hjemmet og i det daglige livet. Kontroll over mødre er kontroll over samfunnet. Denne kontrollen skjer ved bruk av sverdets makt eller prekenens makt.  Fordi det er kvinner som føder barna og oppdrar barna.

«Den befolkningsgruppen som sitter med den beste fødselsraten, og som lykkes med å videreformidle sine verdier, vinner ? så enkelt er det,» har Michel Houellebecq sagt.

Tenk etter 

Vi ser at islam er på fremgang i mange land. Iran hadde vært gjennom sekularisering i hundre år, og hadde en moderne grunnlov basert på den franske. 1979 ble alt over natten forandre til islamsk stat, med Sharia som grunnlov. Og hijab ble obligatorisk.

Irak under Sadam Hussein opplevde en periode sekularisme, med likestilling for kvinner og et moderne samfunn. I kjølvannet av kaoset i 2003 tok islam over og kvinnenes situasjoner ble forverret. Hijab og svart heldekkende chador er nå tilbake i deler av Irak.

Libya: Under Muhammad Gadafi ble landet modernisert, hijab ble borte og kvinner var i alle yrker og til og med i militæret. Hvordan er det nå? Islam på plass og uniformen er der.

Tunisia: Under Burqiba regime ble hijab forbud og kvinner var likestilt som menn. Nå er hijabforbudet borte og situasjonen for kvinner er verre i de små byene spesielt.

Afghanistan: Under Mohammad Zaher Sjah og den sovjetiske okkupasjonen var det sekularisme og begynnende kvinnefrihet. Så kom Taliban.

Tyrkia: En sterk sekulær stat ble bygget under Kemal Atatürk. Med forbudt mot hijab og barnebruder. Hvordan er det nå? Folks frihet går tilbake og islam krever stadig mer plass.

Hva med Europa?

Nå har det kommet millioner av muslimer til Europa. De føder flest barn, og er de som er flinkest til å videreformidle og kreve plass for sine verdier. Hva skjer hvis de får politisk makt gjennom et demokratisk valg? Når et muslimsk parti vinner valget i et av disse landene, blir det fortsatt demokratisk og sekulært?

Er det mulig at bjørnen vil våkne også her? Er det bare en ren hypotese? Er de som advarer paranoide alarmister? Min mor pleide å so at man «aldri skal la en slange vokse i ditt jakkeerme». Men Europa har festet slangen i sitt.

Vi har opplevd den sovende bjørnen i mange land, og jeg har personlig erfart hvordan han våkner og hva som skjer da.

Min erfaring er at de islamske lærde uansett om de har sjiia eller sunni bakgrunn drømmer om en kalifatstat og stortiden under Muhammad og like etter ham. De har hatt makten over samfunnet i ulike land i over tusen år. 

Men vanlige muslimer tenker hverken på kalifat eller hva dette innebærer. De følger islam etter fatwaer fra de islamske lærde, Ayatollaher og imamer. Den iranske befolkning var muslimer, men vi var ikke klare over faren fra islam. Vi hadde ikke tenkt på bigami, eller hijab, barnebrud eller steining. Islam var for oss omtrent som kristendom er i vestlige land. Etter 1979 har vi forstått at islam er en politisk ideologi som når den får makten sletter individet totalt. For å nå makten må islam først og fremst kontrollere familien, den minste enheten i det stor islamske enhet. Og de kan kontrollere familien gjennom å kontrollere kvinner. De føder og de oppdrar.

Hvorfor ser vi ikke hvor farlig bjørnen er? Hvorfor ser vi bare bamsen, men ikke de skarpe tennene? Jeg er redd for bjørnen fordi jeg er her i Norge, og hver natt drømmer jeg om mitt land, Iran før 1979.

 

13 kommentarer

Flott skrevet, dessverre har ikke flertallet i norge og vesten skjønt det,ennå.

Det begynner med å bære Hiab offentlig. Stopp dette.

Øyvind Gebhardt

Øyvind Gebhardt

Dette er skrekkelig. Dette er det klareste som jeg har lest om islams sjel.

Det er vel slik at Darwins utviklingslov også gjelder for religioner. Den religionen som tar sterkest grep over menneskesinnet og som har mekanismer for å holde det og dra nye med i folden, den overlever gjennom århundrene. Med alle midler. Den religionen som er svak og mild forsvinner.

Vi skal ikke undervurdere det massive presset som media, reklame, skole, venner utgjør her i Norge, og former mennesker i en vestlig retning. En del av dette presset er ikke bra for folk (kroppspresset). Men dette er noe helt annet enn det direkte menneskefiendlige i islam.

Det er på tide å lukke grensene for folk med denne bakgrunnen. Islam strider mot grunnleggende menneskerettigheter og må bekjempes.

Olaus Trøgheim

Olaus Trøgheim

Desverre tror fiffen og msm i Norge at islam er som europas sekulariserte kristendom.

Kom ingen artikkel fra deg Lily om Barna som blir misbrukt på youtube? Eg som trudde du brydde deg om barn! Hvordan kunne du la være ¨opplyse folket du som har så mye lesere og faktisk kunne fått det belyst!! Eg sendte jo med filmen som viser tydlig barneporno på youtube som dei ikke sletter!! Og denne Artikkel laget for zionist organsjonen du jobber for, nei det gidder eg ikke. Du er tydligvis mer opptatt av penger og oppmerksomhet enn barns liv!! Denne dama er utplassert for å få deg og meg til å godta vold mot andre kulturer og land.. Akkurat som dei bedriver i Norge. Sender inn kriminelle og gir dei alt. Dei får voldta. Dei får 3 4 ganger så mye penger av nav enn Nordmenn osv.. Men det er politikerne som har gjort det slik at det er mulig for muslimene og gjøre dette. Og pressen følger lydig etter med løgnene om muslimterror osv.. Slik at folk begynner å hate andre mennesker på grunn av maktas syke drømmer om en verden der alle er blindt lydige og zombier som ikke graver i saker og ting.. Akkurat som dagens jornalister!

Man har startet krig mot Islam og religiob i seg selv. Bare det å gi en terrororganisasjon som IS kred som "Den islamske stat" og det er dette begrepet som brukes i media, så får folk et hat mot Islam. Tyske myndigheter gikk nylig til det skritt å kalle det siste terrorangrepet for et "islamsk inspirert" terrorangrep. Dette er ikke tilfeldig, ei heller at 99 prosent av vestlige ledere som sender bombefly mot Islamske land, kaller seg kristne. de er det ikke! Dette er en kamp mot religion i seg selv og folk begynner å hate både kristendommen og Islam.

Det var forøvrig CIA som veltet en lovlig valgt demokratisk regjering i Iran i 79, og det samme skjedde i Afghanistan i 78, og det samme CIA med Rumsfeldt i spissen serverte Saddam kjemiske våpen i 1983 som de visste at han skulle bruke mot Iran, et Iran som de også utstyrte med moderne våpen de visste skulle brukes mot Irak. Ironisk nok sitter Donald Rumsfeldt 20 år senere og er med å dømme Saddam til døden for det samme. Dette er mordere og ikke politikere. Les selv Essayet til Robert Kennedy Jr. oversatt til dansk av Berlinske. https://www.b.dk/globalt/hvorfor-araberne-ikke-oensker-usa-i-syrien

Ironisk nok er det de gjenværende diktaturene i verden som hindrer USAs ondskap full kontroll...

Meget bra skrevet, du er en modig meget oppegående kvinne Lily, du fortjener både heder og ros.

Takk Lily for kloke ord og gode skriv som vanlig.

Islam må stoppes i Europa, ellers ødelegges våre vakre demokratiske land. Når skal de sovende dumme menneskene våkne og se dette (les: politikere, venstrevridde VG/Dagbladet/Aftenposten/BT osv, de rike og overklassen som bor høyt oppe i holmenkollåsen og laaangt borte fra Oslo Øst der mobben og voldsgjengene fra muslimske guttebander har overtatt)... Det er heldigvis ikke for sent for vårt gode land. Se på stakkars Sverige som er omdøpt til Sverigistan på folkemunne. Det landet er ødelagt av mennesker som setter Islam høyere enn demokrati og kvinnerettigheter. Der må de gå m chador og burka på høylys dag i tidligere verdens frieste land. Det er så grotesk det som skjer m vårt fantastiske Europa nå. Flere land burde gjøre som Ungarn, Sveits og Østerrike: Stenge grensene.

Ber om at folk snart må våkne og se hvor ille det kan gå.

Dette ligner til forveksling "oppskriften" for "fellesskapet" til sosialister?? altså så lenge ting er gjort i sosialismens navn, så er alt lov..

Og konsekvensene med sosialismen er jo faktisk identisk likt med islam, der stagnasjon, anarki og kaos ALLTID er sluttresultatet..:)

Morsomt å lese alle: "flott skrevet, takk skal du ha, modig gjort":))

lily Brandehy og andre oppegående fremmedkulturelle må antagelig ha sammenkomster og psykolog jevnlig for å forstå hvordan et såpass rikt og fredelig land kan ha så mange tragisk naive innbyggere og ledere.

Svaret er: vi er en homogen gruppe av fiskere og bønder lang unna verdens hovedsteder av flerkulturelle fellesskap, som dermed har sluppet intern kamp og konflikter om makt, og samtidig tatt vare på resursene som omringer oss. Derfor.

Sunni og Shia konflikter innenfor Islam var like ukjent og fremmed som planeter 1000 lysår unna for bare et tiår eller to siden

Den nye generasjonen ledere har aldri gjort noe annet enn "jobbet med politiske spørsmål" siden de gikk ut av folkeskolen.

Nordmenn kommer aldri til å motsette seg Islamsk makt. Det er nok å se på AP som har kvotert Muslimsk nestleder, og AUF leder. Det er bare en liten % muslimer i Norge, men de er allerede gått til topps innen Norges statsbærende parti. Kvotering av fremmedkulturelle i skoler og offentlige organer foregår i stor stil.

Et av verdens mest moderne land må ha u-hjelp i fra noen av verdens mest tilbakestående tulleland til å styre.

Morsom utvikling:))

Ingen kultur med respekt for seg selv, går aktivt inn for å gi fra seg makt som om det var julegaver, men konsekvensene vil ikke vise seg så lenge det er nok rikdom til alle.

Godt skrevet som vanlig, men det betyr ingenting i det store og hele så lenge ingen av våre folkevalgte bryr seg om utfordringene vi står ovenfor når det gjelder islam. Det har de siste 30 års innvandrings- "asyl"- og "flyktningspolitikk vist oss med all tydelighet.

Norge er fortapt og kan ikke reddes uansett, det er bare et spørsmål om tid før islam og dens importerte lakeier vil ta over og ødelegge denne en gang så gode nasjonen for alltid.

Martin A. Engeset

Martin A. Engeset

Vel, slik er det berre. Og hugs at det er dei koservative muslimane som lever nærast opp til Koranen.

Men kvifor utelet forfattaren det mest sentrale faktumet av alle når det gjeld Islam: Prova for at det ikkje er sant at Koranen er diktert av ein gud, og altså at boka er forfatta av nokon annan enn ein gud = Islam er ein oppdikta "religion". (Td. alle faktafeila og andre ikkje-religiøse feil i Koranen. Ingen allvetande gud gjer hundrevis og meir feil i si heilage bok. Sjå og td. "The 13 Proofs", "Muhammad Lying in the Quran", "1000+ Mistakes in tne Quran" på Amazon.)

Hykleriet av Europeiske politikkere vil aldri ta slutt. Da Ayatollah Komeini ble jaget ut av av Iran på 64-tallet av Sjaen etter å ha vist sin motstand over reformene som ble satt i gang i Iran, ble han tatt imot av Irakere. Og Sjaen grepet inn andre gang på 78-tallet og Komeini ble utvist fra i Irak, Så rankrike opna strake armer for å motta han. Fra sin base i Frankrike greidd ha å innlede revolusjon mot Sjaen til han styrtet. Uten at Frankrike løft et finger. I sin retur fra Frankrike han benyttet av franske fly til et trimmfalt ankomst. I ettertid, han vist uttaknmelighet mot alle som hjelpe ham til makten indirekte. Irak-krig. Amerika var på Irak side, så i ettertid omvendt seg mot Saddam Hussein,da han vil ta annektere Kuweit. Fra datiden til Saddams fall, er USA og europeiske landene geopolitikk som gjaldt i område. Oljen rikdommen og forbannelse rammet det hele. Så kom 9/11, og Irak ble brukt som påskudd å gå i et urefferdig krig mot Irak Saddam Hussein. Han fikk skylda for å hatt atomvåpen programmer som var i ferdig utviklet av Geoges Bush og Co. Før dette FN sine anbefalinger ble oversett, fordi disse kolliderte med agenda til av Bush- administrasjon. Han brukt også ordet korstog mot å gå til krig med Taliban og andre uønskede. Så Pandoras esken ble åpnet 20Mars 2003 av Amerikanere invasjon i Irak. Etterpå Afghanistan etter Alquada og deres karismatikkleder Osama ben Ladin. Islam ble misbrukt diktatoriske og totalitære islam ledere for egen vinning som styring av folksliv.

Skriv en ny kommentar