Jeg støtter hverken Trump eller Clinton

Jeg avpubliserte mine to innlegg om Trump, fordi jeg har blitt mye misforstått. De som misforstår har også rett, fordi de ikke ser ting fra mitt perspektiv. Fordi tiden er ikke inne for å se mitt budskap klart og tydelig.

Jeg blir misforstått uansett hvordan jeg forsøker å sette det som har skjedd i mitt land og andre land i Asia og Afrika, de siste 20 årene, i et perspektiv. 

Jeg prøvde gjennom min første kronikk å gå gjennom historien og veksten av de konservativ islamske kreftene i området i de siste tjue årene. Og vise at amerikansk krigføring har bidratt til fall av sekulære stater og vekst av wahabismen, i tillegg til en forverring av kvinners situasjon. 

Jeg støtter hverken Clinton eller Trump. I og med at svigersønnen til Trump er en meget konservativ jøde, og Trump har nære vennskap til Israels president, er jeg meget redd for grønt lys fra USA til en fremtidig krig mellom Iran og Israel. 

Det blir flere flyktninger og det er bare vanlige mennesker som blir påført smerte. Min familie og søsken bor i Iran, så jeg er mer bekymret for situasjonen enn mange andre som har ikke noen slektninger der. 

Men mine to kronikker kom ut på feil tidspunkt. Folk tror at hvis man er ikke for Clinton, støtter man Trump. Men det er ikke poenget i mine artikler. Jeg støtter hverken Trump eller Clinton. Jeg støtte ikke USAs aggressive politikk heller.

10 kommentarer

ingrid

08.02.2017 kl.14:16

Kjære Lily, dine to kronikker kom IKKE ut på feil

tidspunkt. Noen må ha kritisert deg veldig, det ser

man på måten du skrev i dag. Du har rett til å ha dine

meninger, du lærer oss masse, ikke la deg kneble,

det har de ikke lov til. Du har ikke gjort noe galt.

Fortsett, snille Lily, vi er veldig mange som støtter

deg og det du skriver. Takk for alt hittil.

ACAB

08.02.2017 kl.14:24

uffda bandehy, blir du knebla du og ? blir du passivisert og selvmodererende fordi folk ikke liker det du skriver og mener?

sånn kan det gå. du er ikke den første og blir ikke den siste det skjer med.

ACAB

08.02.2017 kl.19:14

http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/dmt-for-hatefulle-ytringer-etter-dobbeltdrapet-i-kristiansand/3423311055.html

nå begynner det å bli creepy i norge bandehy. meningsmafian har fotfeste og knekker nakken på alle som ytrer seg. skremselspropaganda for bloggere dette.

påtide å revurdere ytringsfrihet og relgionbloggen din og vinkle mer over på cupcakes og interiør? det er skammelig hvordan vi blir knebla og internert i fengsel til vi gir opp og bøyer nakken for gestapistene i ytringsansvarsforeningen.

for en gjeng med kvalme svin og dem gjør det med loven i hånd. det er det værste. fy faen.

Bare Per

08.02.2017 kl.19:25

Pøh, ekte norske nordmenn fra Norge støtter USA uansett! Selv ville jeg naturligvis støttet Clinton akkurat som jeg støttet den fortjente fredsprisvinneren Obama, men det er likevel småtterier mot min helhjertede støtte til George W. Bush og null og niks mot min uforbeholdne støtte til no one but Donald Trump. Han kommer nemlig til å gjøre America great again, og vet nøyaktig hva som skal til for å lykkes med det. At det vil gå ut over Mexico, EU, IS og Kim Jong Un er bare en bonus. Fortell dem hvor skapet skal stå, Donald! Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

UlvePer

08.02.2017 kl.21:05

Det var da litt av en u-sving, men det er jo tillatt :-)

En annen ting Lily, hvis Trumfen får medhold i innreiseforbudet sitt, får eksempelvis du innreisetillatelse til USA om du evt. hadde noen slektninger å besøke der?

ACAB

09.02.2017 kl.19:59

det er som nazi-tyskland. du kanke skrive hva du vil. du kanke si hva du vil.. du kanke mene hva du vil. og du trodde iran var ille? velkommen til norge.

det er ille og trist. kanke si noe annet, det er sånn det er. ikke ulikt nazi-tyskland.

ACAB

09.02.2017 kl.20:01

forhåpentligvis ser vi gutta på skauen returnere. da blir det andre boller. da blir det levelig selv for eks-muslimer.

lykke til bandehy. jeg ønsker deg alt vel.

ACAB

11.02.2017 kl.19:18

hvorfor bruker ikke du hijab bandehy?

ACAB

11.02.2017 kl.20:09

ahh.. eks-muslim. trukke på gud. vantro og alt det der. glem det. dumt spørsmål.

ACAB

13.02.2017 kl.21:41

ikke bry deg om disse muslimsvina bandehy. de er som frognerfruer. obsternasige bedrevitende holier-than-thou tomsinger som tror dem vet best .. vi hadde sånne kristne i norge. og vi har dem fortsatt men de fleste holder kjeft. du kjenner dem igjen på den rene huden man kun oppnår med børste og kokende vann der de prøver å skrubbe av seg skam.

https://www.google.no/search?q=nude+with+hijab&num=20&newwindow=1&client=opera&hs=464&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuyvzG9Y3SAhUkQJoKHXTUCEgQ_AUICCgB&biw=1920&bih=944

Skriv en ny kommentar

hits