Mediepolitisk Clintonisme

Når media tenker for oss ( Tegning: Thomas Knarvik )

 

Etter presidentvalget i USA og Trumps seirer pågår det en hjernevasking av folket gjennom media. De maler Trump som en stor idiot som kommer og setter fyr på verden, samtidig som de fremstille Hillary som den snille, fredelige mektige kvinnen. Hvis norske media var selvstendig og ikke kjøpt av internasjonale konserner, hadde de komme ut med fakta og hadde avslørt Hillary Clinton som hun er.  

De er mange dokumenter fra Wikileaks mange journalister ikke har brakt frem til lesere. Journalistene har blitt forvirret og ikke tør å legge fakta på bordet.  Hvor mange journalister har avslørt Bill og Hillarys forbindelse til pedofile Jeffrey Epstein som har vært fengselet for salg og kjøp av mindreåringe jenter? Elle hvorfor skriver ikke journalistene om Bill Clintons antatte reiser med «Lolita -ekspressen»? Clinton skal ha brukt denne «Lolita-ekspressen» 26 ganger, et fly der gruppesex og midreårige jenter skal ha utført seksuelle tjenester. Dette flyet skal han til og med ha reist til Norge med. Og har de glemt anklagene mot Clinton under hans presidentperiode?

Clintonparet som står bak inflasjonen i Whitewater-saken. Ingen journalist snakker hvordan Hillary femdoblet sin formue i kveginvesteringer. Denne familie har drivet med eiendomsinvesteringer, bestikkelser og løgner. Og paret har blitt etterforsket for narkotikasamling og organisert kriminalitet.

Hvorfor fjernet Clinton høyesterettsdommeren og FBI-sjefen i sin første periode i Det hvite hus? Hvorfor kvittet han seg med 93 dommere på en dag? 40 av Clintons nære venner er dømt for føderale lovbrudd. De var dømt for kokainsmugling, kidnapping og terrorisme. Selv Washington Times kalte Hillary «a congenital liar».

Hillary Clinton nektet FBI og CIA og å peke ut Booko Haram som terroristgruppe, selv etter kidnapping av 300 unge jenter, som ble voldtatt og mishandlet på verste måte. Og slike gjennomkorrupet og kjeltringaktige opprettet et fond for å «hjelpe andre». Paret reiser en gang i året hver for seg til Norge og de får en halv milliard i støtte til «fondet» sitt.

En halv milliard fra norske skattebetalere, som kunne kommet til gode i Norge, går i lomma til et par kjeltringer.  Dette paret med det lengste rullebladet får ros av norske politikere og mange gode omtaler av journalister. Feministene tar til gate for å støtte denne kriminelle damen som kaller politiet «griser»

Hvorfor bryr ikke pressen seg lenger om etikk og redelighet? At sannheten skal frem. De gir falske nyheter . Og Saudi Arabias penger som Clinton-paret har nok av, bruks til propaganda. Hvis vi leser i avsløringene til Wikileaks og graver i historien bak Clinton-paret kan vi gi en sjanse til Trump. Var det ikke Bill Clinton som kalte kvinner fersken som burde jaktes og nedlegges?  Det hører til historien at våre journalister har en hukommelse som en gullfisk. Og midt i dette er det meget uforståelig for meg at en klok mann som William Nygaard som leder Norsk PEN som ville få Edward Snowden til Norge for å gi Ossietzkyprisen,  vil angripe mediepolitisk Trumpisme. 

Det var mye bedre å angripe mediepolitisk Clintonisme i Norge også. Vi trenger en mediepolitikk basert på avsløringer og sannheter. Et uavhengig media som vi mangler.  Jeg ønsket at Norske PEN kunne gått inn og oversette Wikileaks dokumenter og lagt de ut. Da hadde det ikke vært mye støtte til Clinton heller.  

Har du lyst til å vite mer fakta om familien Clinton les avisen «Thomas Hebdo».

Du kan bestille avisen på Thomashebdo@hotmail.com eller på Narvesen i hele Norge.

20 kommentarer

ACAB

06.02.2017 kl.13:46

media er fienden. de er norges folkefiender. nordmenns folkefiender.

jeg liker det du skriver så inntil du blir dømt eller hva enn de kan finne på så stå på. jeg liker det du skriver.

Judas Iscariot

06.02.2017 kl.15:54

Slik informasjon sitter norske journalister på. Men reaksjonen på dette er alltid "konspirasjonsteorier".

Norske journalister har en agenda er selvforklarende. Om dem er like kjøpt som de under 'operation mockingbird' kan diskuteres. Men at journalister er nyttige idioter for tvilsomme mennesker er innlysende. Derfor er jeg for at man avvikle journalistyrket. Fordi dette har blitt en plattform for politisk agenda.

ACAB

06.02.2017 kl.17:17

det vakke mange kommentarer her bandhy. tror du dem ble redde når jeg nevnte media ? lol

jævla svina

ACAB

06.02.2017 kl.19:18

" Men selv om slikt svekker troverdigheten, er det som kjent mye tvil som må fjernes før det norske rettssystemet lander på skyldig."

for en vits. det er ikke noe andre steder jeg kan skrive det så jeg må plage deg med meningene mine ;)

anonymitet sikrer demokratiet.

ACAB

06.02.2017 kl.19:21

åja.. det var tatt fra vg's astrid meland. for en kvalm gris av et menneske. en skikkelig nazi-sympatisør. et ns-medlem. et ekkelt menneske som prøver å bedra det norske folk.

det er min mening da.

ACAB

06.02.2017 kl.19:26

:)

Oppgitt

06.02.2017 kl.22:09

Når en av frontfigurene i kvinnemarsjen mot Trump er Linda Sarsour og media ikke gidder å sjekke hvem den dama er, ja da skjønner man at pressen ikke gjør jobben sin. Donna Hylton, også hun er en merkelig frontfigur som har sittet inne for sin deltakelse i tortur og drap på 80-tallet.

?I wish I could take their vaginas away

? they don?t deserve to be women.? - Sarsou

Ayaan Hirsi Ali gir her sin beskrivelse av Sarsou:

https://www.youtube.com/watch?v=l4za8Ts-7YU

AndersInge

06.02.2017 kl.22:11

Mye bra her Lily.

Media har utspilt sin rolle. Det fikk vi sett under valget i usa. Alt om Clinton var bra og alt om Trump var negativt.

Virker som mange media og aviser tror leserene er idioter. Det er den største feilen dei gjør. Veldig mange er blitt rimelig lei den enspora negative venstrevridde retningen mediene og avisene har tatt.

Før USA valget var dei norske mediene/avisene veldig opptatt med å fremstille alt galt i Norge som S Listhaug og Frp sin feil.

Nå er Frp avløst av Trump. Før hadde VG x-antall negativt vinklet Listhaug historier og nå er det byttet ut med x-antall negative Trump historier. Når dei begynner å klage på Trumps dress,kake,dans,ansiktsuttrykk på gaveoverlevering, ja da begynner det å bli temmelig useriøst. Kommer aldri mer til å kjøpe Norske aviser og bruker AD-Blokker til å blokkere reklamen på Dagbladet,VG,Tv2 etc. Ingen reklame, ingen penger. AD-Blokker er forbrukermakt.

Når en ser hvilke opptøyer dei venstrevridde/Clintonistene startet i Berkeley i USA. Homofile Milo Yiannopoulos skulle tale men han har meninger som leftyene ikke liker.

Leftyene angriper ALLE som ikke mener det samme.Det er slike folk som undergraver demokratiet med all volden dei utfører mot folk som mener noe annet. Avisene skriver lite om opptøyene. Opprøyer som blir omtalet som "demonstrasjoner" i div aviser.

"Demonstrasjoner" der maskerte leftyer,peppersprayer,knuser vinduer,banker opp uskyldige,setter fyr på div.ting etc. Bl.a ble en dame med Trump caps ble peppersprayet, folk ble overfalt bakfra av flere personer med balltre.

Alt i demokratiets navn. Målet helliger middelet. Dette er opptøyer som viser Clinton tilhengerenes sanne ansikt.

Det er ikke Trump som splitter folket, det er leftyene som gjør det og mediene opptrer som nyttige idioter.

07.02.2017 kl.02:30

Utrolig Bra , dette må fram....vg og dagbladet lyver for det norske folk. Og nå blir arbeiderpartiet hacket, hmmmm... ????

07.02.2017 kl.02:34

Fra e-mailene til clinton , så ruller politiet i usa nå opp en pedoliga. Det er arrestert 430 personer bare i California.... Ikke et ord i norske medier ....wtf

Rune Henning Johansen

07.02.2017 kl.06:56

Sitat: «Hvorfor fjernet Clinton høyesterettsdommeren og FBI-sjefen i sin første periode i Det hvite hus?» Ingen president i USA har mulighet til å fjerne en høyesterettsdommer. Det er vel mer snakk om at William S. Sessions var en tidligere «føderal» dommer.

Presidenten i USA har full rett til å bytte ut ledere av FBI, og det er vel heller ikke unormalt at de gjør det?

PS1: En indikasjon på hvor korrupt fondet dere var, så man etter valget. Bidragene stoppet opp. Ikke mye idealisme bak de gavene, nei?!

PS2: Og hvorfor stod ikke Hillary frem for tilhengerne sine da nederlaget var et faktum? Den eneste forklaringen jeg har lest så langt, gir ikke akkurat et godt inntrykk av dem dama.

Kritisk

07.02.2017 kl.07:41

God kronikk - vi utsettes for massiv hjernevask fra et partisk media som er totalt dominert av venstresidens ideologer. Når norske redaksjoner domineres av journalister og redaktører som stemmer AP, SV og Rødt - og bedriver yrkesforbud mot journalister som stemmer Høyre og spesielt Frp er det et solid demokratisk underskudd i norsk presse.

Media dummet seg totalt ut før det amerikanske valget (og Brexit) med sin påstand om at Hillary ville vinne med "90 % sannsynlighet" - mens de demoniserte Trump og hans tilhengere. Nå har de behov for å forsvare sin partiskhet med "hva sa vi" og spyr ut negativ omtale om Trump som minner om Fake News.

De forsøker til og med å innbille oss at det var russere som ødela for Hillary. Det beviser at journalister tror vi lesere og seere er dumme ukritiske naut som ikke kan tenke selv.

Heldigvis flykter folk fra gammelmedia og nye media tar over. Men det vil komme like mye hjernevask fra media (NRK og TV2) før valget i Norge, siden de vil ha AP og mer pressestøtte.

objektiv

07.02.2017 kl.08:07

'Vi' liker å kalle Østeuropeiske og Russiske medier for Statsstyrt propaganda - FY FAN FOR ET MEDIESTYRE I VESTEN, Å NORGE - Pål T Jørgensen er bare et eks. Han er til å spy av.!

ELSE BERIT KRISTIANSEN

07.02.2017 kl.08:16

Jeg så noe om dette i en facebookfeed for en stund siden og sveipet forbi, sikker på at det var konspirasjonsteorier. For hvis dette var sant, ville det ha stått noe om det i norsk presse. Trodde jeg.

Ottar Rakvåg

07.02.2017 kl.11:24

Utrolige Bandehy.

Du har virkelig satt deg inn i sakene.

Billegutten er vel den eneste sittende president som ble satt under riksrettiltale. Årsak: løy under ed.

Om "sigarbruken" sin.

Fortsett med å skrive om "de prektige". Ikke la deg kneble.

Særs bra.

ingrid

07.02.2017 kl.11:42

Flott Lily, endelig noen som tør å si sannheten.

Killary skulle ha vært i fengsel. Trump har rett i dette

også. Og at ingenting av dette kan leses i norsk media

sier sitt. For et feigt land Norge har blitt.

Vi må gi Trump litt tid og en sjanse. Han er en handlingens mann, noe vi har til gode i lille Norge.

Men det er vel snart overalt slik at de rike slipper

unna. Media vi har i dette landet, er ikke verdt

noen ting. De skriver bare det de har lov til å skrive,

ikke mye til demokrati her i landet, nei.

Gunnar

07.02.2017 kl.12:46

Jeg har fulgt med din blogg i flere år, og har vært imponert over din kamp mot undertrykkelse i verden. Derfor skuffer du stort med dine innlegg om Trump og Co.

Jeg finner det veldig undrende at du, med din bakgrunn, ikke har evnen til å igjenkjenne Trump som en gal maktsyk mann. Han er utvilsomt en narsissistisk sosiopat. Og jeg skriver ikke dette som et skjellsord, men som en passende beskrivelse av en mann uten kontroll og med makt og penger som eneste mål.

Hva er det som skal til for at Trump-tilhengere skal se lyset?

- Han nekter innsyn i sine egne (økonomiske) interesser, samt å ta tilstrekkelig avstand fra de.

- Han lyver på høylys dag i ekstremt lett mot-beviselige saker.

- Han eier ikke normal folkeskikk og trakasserer alle og enhver som står i hans vei.

- Han motarbeider et fritt media, samt sprer falske nyheter for å fremme egen interesser.

Lista er lengre, men man får spare litt...

Alle punktene på lista som han motarbeider er essensielle for et åpent og inkluderende demokrati. Men likevel hyller du Trump ?

Clinton: Hun er nok en sak for seg, og ville ikke vært et spesielt godt valg, politisk sett for USA.

MEN: Har det slått deg at rundt konspiratoriske historier, så er det ikke bare media som bør/skal gjøre noe. Du ser ut til å ha glemt at Clinton antakelig er den mest etterforskede politiker i USAs historie, og hadde de funne noe kriminelt i hennes bakgrunn, så kan du faktisk stole på at hennes motstandere ville ha sørget for tiltale. Når de så ikke har gjort det, så burde det alene være tilstrekkelig til å konkludere med at heksejakten er sludder ! Om du ikke stoler på HRC, stol på henne fiender til å gjøre jobben. Og de kom tomhendte ut av jakten !

Så igjen. SKUFFET !

Det er på tide å åpne øynene og tenke litt lenger enn bare konspiratoriske Trump-forherligende artikler og blogger !

Grid K

07.02.2017 kl.13:04

Bra kronikk! Godt at flere begynner å bli lut lei av medias paniske hetsing av Trump og hans velgere. De forstår ikke hva som har foregått i USA, der millioner har mistet jobbene sine og ikke fått økt reallønn på over 40 år. At folk må ha to jobber for å overleve går journalister hus forbi - de er jo hvite og "rasister" så de kan ha det så godt.....

De støttet Hillarys elite og nektet å kommentere om påstander om hennes skandaler, både e-post og økonomiske misligheter.

Nå har de åpenbart behov for konsolidering i egne rekker og pøser på med negativ propaganda som kunne være Sovjets Pravda verdig.

Beklager - journalister er blitt like troverdige som bruktbilselgere - men nekter å innse sin begrensning.

Rune Henning Johansen

07.02.2017 kl.13:30

Ottar Rakvåg tastet: «Billegutten er vel den eneste sittende president som ble satt under riksrettiltale.»

Andrew Johnson opplevde det samme.

vest

07.02.2017 kl.14:33

Kjempebra artikkel.

Det har vært en trist og tragisk medieutvikling vi har hatt i Norge.

I dag formidler stort sett all media i Norge sosialistisk propaganda med en vinkling på nyheter som blir deretter.

Det samme media er raskt ut med kritikk av personer/myndigheter i andre land som prøver og påvirke,styre media.

Det er lenge siden jeg har sagt opp mitt abbonemang på papiravisa grunnet dette.

Det kan sies mye om Clinton paret, både positivt og negativt,

men media i Norge nevner kun det positive.

Skriv en ny kommentar

hits