Trump er oppstandelsen for moderate muslimer

Donald Trump. Foto: Evan Vucci/AP

Trump er en oppstandelse for moderate muslimer og en ende for Saudi Arabia og IS. Hvis han ikke blir skutt ned av en snikskytter fra Saudi Arabia eller Clinton-familien. Hvis vi legge bort det som er i media, en forvirret og kjøpt media, hvis vi leser historien for bare de siste 20 årene, stopper vi å demonstrere mot Trump. Hvis vi bruke fakta og fornuft, legger vekk oppblåste følelser basert på falske fakta er det lett å forstå at 2+2 = 4.  

Vi må tilbake til kalde krigen og Russland-invasjonen (Sovjetunionen) av Afghanistan. Før dette skjedde var landet et monarki og kongen var Mohammad Zahir Shah, som var en meget sekulær mann og under ham fikk kvinner stemmerett. Afghanistan var første land i Asia hvor kvinner fikk stemme ett og kunne bli medlem i parlamentet. Det var ikke hijab eller burka. Kvinner hadde mange rettigheter til utdanning og skole og ekteskap. Mohammed Zahir Shah styrte landet i 30 år. Etter han ble sønnen konge og han fortsatte samme sekulære styreform som sin far. På grunn av god utdanning og mye lesestoff og aviser vokste sosialistene frem og i 1972 tok Hezbe demokratisk Khalgh, «Afghanistans Demokratiske Parti»  makten og de var for «stalinisme». Et total diktatorregime som drepte mange tusen. Det ble motstand fra folket og Sovjetunionen invaderte Afghanistan for å hjelpe partiet som satt ved makten.  

Et total kommunistparti og Russlandtilhengere. Det var tiden for den kalde krigen. USA støttet Mujahedin, som senere delte seg i to. En del dannet Taliban. Taliban ble opprustet av USA med pengestøtte fra Saudi Arabia. De tok makten og praktiserer islam som har blitt praktisert i Saudi Arabia med Shariadomstol og burka-tvang. Fra denne tiden vokste Saudi Arabia frem ved hjelp av USA og Vesten fordi Saudi Arabia hadde olje, militærbase, og mye penger og var venn med Israel. Vi ser at IS aldri operer i Israel.  

Men Saudi Arabia hadde sine rivaler, som Irak. Irak under Saddam Hussains styre var en sekulær stat. Det var ikke hijab eller burka for kvinner, de hadde tilgang til jobb, utdanning og mye annet. Bilder av kvinner i Irak under Saddam og før Saddam viser kvinner med hår. Til og med på bilder fra 1960 er det ikke eneste kvinne med hijab. Jeg støttet ikke Saddam. Men han drev landet i en sekulær retning. USA angrep Irak med støtte fra Vesten under falske premisser og Saddam falt. Det ble et land uten stat med maktkamp mellom Saudi Arabia og Irans Khomeini. Kvinner måtte gå i hijab og burka og deres liv ble styrt av sharia enten fra Iran eller Saudi Arabia. Irak er ikke lenger en sekulær stat og er underlagt konservativ islam. 

Neste for tur var Libya, som under Muammar al-Gaddafi hadde et styresett som prøvde å kombinere marxisme med islam, med en overvekt av marxisme. Kvinner kunne gjøre hva de ville. Så Libya med sine ferieparadis, med olje, med så mye rent gull i banken, med en leder som svingte mellom Russland og Vesten var landet en trussel. USA og Vesten fjernet Gaddafi og hans sekularisme faller totalt. Og kvinner fikk det som i Saudi Arabia.  

Neste mål var Syria. Assad og faren hans var og er sekulære. Kona til president Assad bærer ikke hijab og kjemper for kvinneorganisasjoner. Også Assad er en trussel mot Israel. Så han må bort ved hjelp av IS. Saudi Arabia støtter Daesh /IS med penger og våpen. De er arabister som kjemper for Saudi Arabia. I de områdene som er under IS og «opprørere» som er verre enn IS og får støtte fra Vesten. Det blir praktisert sharia og kvinner er tilbake i den sorte burkaen. I Jemen er det på samme måte. I Afrika har den samme prosessen blitt gjennomført. 

I de siste 20 årene har Taliban, Boko Haram og IS kommet til. Hassan Nasrallah og de andre blir forsynt av Saudi Arabia med penger og våpen som blir kjøpt av Vesten og USA. (Hillary nektet FBI og CIA å peke ut Boko Haram som terroristgruppe, selv etter kidnapping av 300 skolejenter). I

I Jemen støtter Norge Saudi Arabia-krigen. På grunn av Norges innblanding skriver media lite om volden og krigen i Jemen.  De betyr at under Bushs to perioder og Obamas to perioder vokste bare wahabismen og det har vært fall av sekulære stater. I slike land har de som studerte eller har penger og muligheter reist til USA og Vesten og bosatt seg der. De landene mistet to ting: sekularisme og hjerner. Mangleen på de som kan tenke og stå imot. De betyr at i de siste 20 årene har konservativ islam /wahabister/ Saudi Arabia-tilhengere  tatt makten over hele Midtøsten. Hvis sekulære muslimer ikke blir blindet av medias falskhet, kunne de forstå at Trump er en oppstandelse for sekulær islam.  

Fra første dag som Trump stilte som presidentkanditat så vi at media skrev bare negativt om ham,  men ikke en eneste avsløring av Hillary som har det største kriminelle rullebladet i amerikansk historie. Fordi Saudi Arabia vil ha Clintons familie eller likemenn for å fortsette å vokse frem og tar hele Midtøsten under wahabismens flagg. I alle oppnevnte kriger brydde hverken Vesten eller USA seg om kvinners rettigheter, fordi vi ser at kvinners situasjon i alle områdene har blitt verre. Olje og våpensalg er viktig. Kvinnerettigheter og demokratiet er misbrukte ord for å bombe disse landene. Jeg håper at  feminister i Norge og sekulære muslimer i verden leser historien bare de 20 siste årene og forstår at hvis Trump lever er det slutten på IS og Saudi Arabias makt. Og kvinnene i disse områdene kommer til å få et bedre liv. Trump er folkelig, kan snakke, sier det han tenker på og han er eneste politiker som praktiserer det som han har lovet. Jeg ser på Trump som en oppstandelse for sekularisme.   

44 kommentarer

Heisann

02.02.2017 kl.19:17

Hei Lily,

"Også Assad er en trussel mot Israel. Så han må bort ved hjelp av IS."

"Vi ser at IS aldri operer i Israel."

Mener du å si at Israel står bak IS?

John

02.02.2017 kl.19:51

Hmm... Trump er en vanskelig case..

På den ene siden, som du sier, kan han være en god alliert i kampen mot konservativ islam. På den annen side er han dessverre svært vennlig innstilt vs "amerikansk taliban", altså kristenfundamentalister og evangelister. Husk at befolkningen generelt i USA er latterlig ignorante - den store majoritet er dypt religiøse..

Joakim Karlsen

02.02.2017 kl.20:33

Hei Lily

Dette var en meget god oppsummering vil jeg si, og er etter min mening en fullstendig og sannferdig beskrivelse. Meget påfallende hvordan de mest liberale og sekulære landene har blitt ruinert av kriger det ene etter det andre. Ingen kan kalle det en tilfeldighet om man legger fakta til grunn. Fortsett å skrive gode innlegg☺. Gode hilsener J.

Ole

02.02.2017 kl.20:59

I Egypt varslet det Obama og Hillary støttede muslimske brorskap en stor demonstrasjon mot myndighetene i Kairo, dagen etter presidentvalget i USA. Formålet var å erte på seg myndigheter, og vannkanoner,og skrike opp om folkerett slik at USA vender seg mot den sittende regjeringen. Men når valgresultatet viste at Trump vant, turte ikke islamistene demonstrere. De hadde plutselig mistet USA som støttespiller

Robert

02.02.2017 kl.21:55

Hahaha...For en suppe av konspiratorisk artikken, lol. Alle som har gått på skolen og har sin utdanning fra akademiske institusjoner forstår fort hvor dum denne historiske fremstillingen er.

Trine

02.02.2017 kl.21:58

Her var d en god del faktafeil Lilly...

"Hassan Nasrallah og de andre blir forsynt av Saudi Arabia med penger og våpen som blir kjøpt av Vesten og USA"

Hassan Nasrallah er "fienden" av Saudi Arabia. Det vet selv en som går i 10.klasse

meg

02.02.2017 kl.22:02

@Heisann. Hun sier at Saudi-arabia vil stå på god fot med Israel og nekter IS å operere i Israel.

Espen

02.02.2017 kl.22:03

Hei Lilly.

Synes det var litt vel for mye glorifisering av "diktatorer" som begikk grove forbrytelser mot sin egen befolkning.

Feks: gassing av kurdere (Saddam)

Massakren utført av Assads far i Hama

Moderne historiens største nedslakting av mennesker utført av Assad ++++

Med denne artikkelen falt du ganske lav, tragisk

Finn Oddvar Stensrud

02.02.2017 kl.22:34

Da sosialistene tok makten i Afghanistan fikk kvinnene en frihet de ALDRI hadde hatt før; det sa jeg til SVeren Finn Gustavsen da han raste mot invasjonen fra Sovjet.

Sovjetunionen gikk jo inn i landet for å støtte sosialistenes kamp mot ekstreme islamske fundamentalister.

Kim-André

02.02.2017 kl.23:04

Total underkastelse for en ideologi er kommunistene og islamistene sin eneste fellesnevner. Nå har vi mainstreammedia som dytter frem islamisten Linda Sarsour i demonstrasjonen mot Trump i Washington. Med dette legitimeres en slik ideologi. Jeg ser små jentebarn på 3-4år med hijab i Oslo som en direkte konsekvens av en naiv politikk og frykt for å bli demonisert. Dette er aldri noe man ser vest for Nationaltheatret og derfor ingen problemstilling for politikerne. Ikke bare Afghanistan som kan nevnes som eksempel, hvor mye hijab var det i Oslo for 20-30år siden?

Istein

03.02.2017 kl.01:48

Lykke til med å støtte en amerikansk president som er mer opptatt av å beskytte sitt eget ego enn å styre sitt land med sunn fornuft. Selv etter å ha blitt valgt til den mest betydningsfulle jobben i verden er han barnslig opptatt av at han var bedre i et tvshow enn det hans etterfølger er.

ACAB

03.02.2017 kl.01:58

donald trump er det beste som har skjedd amerika på lenge. islamistsvina får finne seg et annet sted å lage helvete.

Audun Berg

03.02.2017 kl.04:11

En god oppsummering Lily. Dette er nok så nær sannheten som en kommer. Totalt et ganske usmakelig spill om olje, penger og makt. Fortsett med sakelig informasjon mens vi fortsatt har ytringsfrihet. Ha en fin dag Lily.

Arnfinn Kristensen

03.02.2017 kl.04:37

Media i Norge syntes å ha kun et mantra . Og det er å snakke norske politikkere etter kjeften . Kanskje ikke så rart siden halvparten av de, ser ut til å finne sine ektefeller i motsatt leier . Så det er godt at andre enn journalister i dag også kommer til ordet . Så jeg gleder meg til å lese mer fra deg Lilly . Jeg ser at det er enkelte som henviser til at de har akademisk utdannelse , og prøver å avfeie hva du skriver som vås.

Men de av oss som har levd en stund . Vi husker Afganistan under Shah . Vi husker også hvordan USA og Englands olje interesser delte midt østen , Persia, og Saudi Arabia mellom seg . At konge familien i Saudi Arabia fremdeles sitter , er ene og alene at de lyder USA . Midt østen har kort og godt lært oss mye om våre egne politikkere her i vest .

PHANTOMBLUE

03.02.2017 kl.09:06

Godt skrevet

Marius

03.02.2017 kl.09:23

For et vanvittig sammenkok av halvsannheter, bias og konspirasjonsteorier.

"Hvis han ikke blir skutt ned av en snikskytter fra ... Clinton-familien." - Chelsea Clinton det da?

"Vi ser at IS aldri operer i Israel." - Så IS sponses av Israel?

"USA og Vesten fjernet Gaddafi og hans sekularisme faller totalt." - Det virker som brutale, pedofile diktatorer er innafor, så lenge de ikke er altfor relgiøse?

"Også Assad er en trussel mot Israel. Så han må bort ved hjelp av IS." - Ha ha ha ha! Hvor skal man begynne lissom...

"men ikke en eneste avsløring av Hillary som har det største kriminelle rullebladet i amerikansk historie." - Her bærer det virkelig galt av sted...

Og konklusjonen er at demokrati og menneskerettigheter fra Vestens moderate politikere i virkeligheten er årsaken til radikal islamisme og alt faenskap i regionen.

Gratulerer med den verste omskrivingen av nyere historie

siden Bagdad Bob:!

Joakim Karlsen

03.02.2017 kl.10:09

Ansporet av forrige kommentator, som jeg forøvrig er svært enig med, kan vi vel slå fast at veldig mange fremdeles ikke har kommet ut av "tornerosesøvnen" mht hva akademia og den "frie" pressen har stått for; og det er indoktrinering, manipulering og mind control. Kan vel ikke huske sist en internasjonal krise, hvor vesten eller USA har vært involvert på et eller annet nivå, ble rapportert til offentligheten på en sannferdig måte. Ap har siden 20-tallet hatt et uttalt mål om hvordan de skulle manipulere og kontrollere utdanningssystemet for å skape gode sosialister. Marxisten Edvard Bull er

vel en som spesielt stod på barrierene der. Dette finnes det dokumentasjon på. Når det gjelder historiebøkene har disse aldri gjengitt sannheten, kun akademiske forvrengninger av virkeligheten maskert med politisk korrekthet.

Joakim Karlsen

03.02.2017 kl.10:16

Skrev i min kommentar at jeg var ansporet av forrige kommentator, men i mellomtiden har det kommet flere til, så vil bare presisere at jeg da sikter til innlegget av Arnfinn Kristensen. Kunne ikke vært mer uenig med forrige innlegg forøvrig..

Ruth Marie Vaagø

03.02.2017 kl.10:27

Så bra skrevet! Dette er den fulle og hele sannheten. Propaganda mediene i vår vestlige verden har drevet med hjernevasking og forvridning av sannheten lenge. Er så glad Trump vant presidentvalget. Tror nok noen sannheter kommer på bordet etterhvert.

Genser

03.02.2017 kl.10:27

Marius:

Det må jeg si var et veldig godt skrevet og velbegrunnet svar, med masse relevant info som tilbakeviser alt Lily skriver (*ironisk* i tilfelle du skulle lure).

Jeg synes det er helt legitimt å være uenig på sak, men å debattere/motbevise med argumenter som "Her bærer det virkelig galt av sted...", "Ha ha ha ha! Hvor skal man begynne lissom..." og "Chelsea Clinton det da?"...har ikke du noe annet å komme med?

Du forsøker å stille Lily i et dårlig lys, men du ender opp med å stå der i mørkret selv; totalt blottet for saklige argumenter.

Så min oppfordring til deg, Marius:

Forsøk gjerne en gang til ;-)

Arnold

03.02.2017 kl.10:31

Seriøst? Saudierne er nære allierte av Trump. Hvorfor er ikke Saudi A en av disse 7 landene. Trump folkelig elle r falsk. Synes du er langt ute å kjøre nå

ARILD

03.02.2017 kl.10:39

Dette stemmer ikke i Jemen. Der er det nettopp IS som Saudi kjemper mot.

ingrid

03.02.2017 kl.10:39

Jeg leste ditt innlegg med stor glede. Hvis Trump klarer

å eliminere IS, er han en stor helt. Men de fleste var

imot han som president og nå tør de ikke å gå tilbake

til en annen mening. Og at Hillary (Killary) tapte, kan

vi takke vår Gud for. Hvis kvinner som nå tvinges til å

bruke burka, hijab osv. blir frigjort, ville dette være

en stor seier for alle muslimske kvinner. Takk til deg,

Lilly, du skrev så bra og så sant. Dette skulle være

obligatorisk lesning for våre politikere.

Så med Trump kommer håp, det er da veldig bra.

Skriv videre, Lilly, vi er mange som støtter deg.

ingrid

03.02.2017 kl.11:08

Lilly, det sto at det jeg skrev ble publisert?

Hvorfor tok du det bort ? Jeg forstår ingenting

Roy

03.02.2017 kl.12:14

Har lest en del av dine tidligere ting med stor glede, men dette var særdeles svakt av en som jeg har ansett for å være en interessant stemme i den offentlige debatten i Norge. Hvis du viser til fakta i starten av artikkelen og så kommer med en hel masse påstander som i beste fall er teorier med ideologiske ønsker bak. Nei, dette Trumpet du (pulled out of your ass without checking the facts). Litt synd, fordi emnet er interessant, hva kan skje med de moderate og sekulære kreftene i muslimske land, tør de å stå opp mot trusselen fra sine konservative omgivelser? Jeg tror at vi i Norge kunne hatt godt av en bevegelse der de som er moderate, sekulære og frafalne muslimer tør å stå frem og si hva de er slik at unge muslimer har et godt demokratisk forankret alternativ. Det som er et interessant faktum, som Atatürk skjønte er at Islam som religion er den viktigste årsaken til at muslimske lands økonomiske utvikling er svak da han så hvilken effekt demokrati hadde på land i Europe i forhold til det diktatorisk styrte Tyrkia. Det man faktisk har gjort er at man har fjernet diktatorer på samme måte som Atatürk og erstattet det med demokrati, riktignok veldig skjøre for øyeblikket, men hvis man på sikt klarer å utvikle det så vil det føre til økonomisk og kulturell fremgang på samme måte som man har sett i Sør-Korea, Japan, Taiwan og Singapore. Det er faktisk slik at Syria nå har en unik mulighet til å bli en ledestjerne i den sekulære muslimske verden hvis man bygger opp landet på riktig måte. Ta hva som skjedde i Sør-Korea i 1953 som eksempel, da landet var i samme situasjon.

Hugo

03.02.2017 kl.14:12

Jeg vet ikke hvordan du klarte å blande Saudi Arabia med Iran, hva mener du med dette:

Hassan Nasrallah og de andre blir forsynt av Saudi Arabia med penger og våpen som blir kjøpt av Vesten og USA.

Hva har Nasrallah med Saudi Arabia å gjøre? De er fiender samt han er israhels fiende og motstander.

Ståle

03.02.2017 kl.14:23

Hei Lily

Uavhengig av utelatt info om de styrtede diktatorenes grusomheter, sniker deg seg fram følgende spørsmål: Er det slik muslimsk sekularisme ikke vinner frem annet enn under et (sekulært)diktatur styre? En kan jo begynne å lure...

03.02.2017 kl.15:12

Denne artikkelen betyr ikke at jeg liker Trump eller ikke. men jeg er sliten av falskheten i media og politikere. Jeg bry meg ikke at rike folk kan ikke reise til USA, jeg bry meg om millioner av kvinner i Asia og Afrika. at situasjonen blir verre og verre. Og det kan ikke blir verre enn det er. vi har sett politikken til Clinton, Bush, Obama og vi har sett at alt blir verre for hver dag. Jeg tenker ikke svart, hvit, og jeg er ikke et geit som skal gå etter flokken.

03.02.2017 kl.15:24

Hei Ingrid. Jeg har ikke vært på min blogge til nå. jeg har ikke fjernt noe fra deg eller andre. Du kan spørre Nett Avisen? så de kan fine ut.

ACAB

03.02.2017 kl.16:14

du må samle eks-muslimene og gå til kamp mot muslimene i norge bandehy. vi nordmenn har ikke så mye vi skal ha sagt, vi blir utstøtt, trakassert og sjikanert av norsk media som ønsker flerkulturen velkommen. vi trenger eks-muslimer som kan fortelle hva muslimer egentlig er og hvor farlig ideologen deres er.

Mvh nordmann

Finn Oddvar Stensrud

03.02.2017 kl.16:34

Fra Romerikes Blad:

FRA BARNEMUNN

Hele familien små og store, er benket i lag.

Det snakkes om alt fra Johaug til renten, men mest om den nye presidenten.

Eva på fire hun følger godt med, at dette er viktig kan alle se.

Så spør hun forsiktig med øyner så blå:

«Hva er det Prompen har funnet på nå?»

(Av Carl O. Rojahn, Fetsund)

Max Hermansen

03.02.2017 kl.16:53

Finn Oddvar Stensrud; er det eneste kritikken du har av USAs president Donald Trump? Ikke noen saklig kritikk av at han prøver å redde landet sitt økonomisk og menneskelig?

harald andreas simonsen

03.02.2017 kl.21:09

Litt vel typisk å alltid bringe inn israel i debatten..?

ACAB

03.02.2017 kl.23:37

send muslimsvina ut av landet, de har ikke noe her å gjøre

ACAB

03.02.2017 kl.23:38

burde jeg skrive islamister ? nei, muslimer er islamister. send pakket vekk

Kjetil Østhus

04.02.2017 kl.02:54

Enig i at Donald er dagens Mesias til folket, ikke minst de i hijab-, niqad- eller burkatvang etter andre mannebur. Men i Norge velger jeg side å føler meg tryggest med selværklært Ex-muslims of Norway og andre grupper som irritere blodmuslimene mest! Fordi en moderat lettere kan rives med og bli radikal når middelaldermuslimene kommer i flertall med ventresidens og biskopenes hjelp!

Sigve varholm

04.02.2017 kl.03:21

Denne linken beviser at du har rett..

https://m.youtube.com/watch?v=Yc-RmAVK8Pg

Sannheten

04.02.2017 kl.04:53

Helt enig i dine synspunkter.

Sosialistisk svada eller søppelberg som blir forsøkt kastet på din side er bare å overse.

Sosialistene har problemer nå for tiden med å bli kvitt sitt søppel, selv om de betaler dyrt for det.

UlvePer

04.02.2017 kl.08:07

"Trump er en oppstandelse for moderate muslimer og en ende for Saudi Arabia og IS. Hvis han ikke blir skutt ned av en snikskytter fra Saudi Arabia eller Clinton-familien."

En ende for Saudi-Arabia!??? Dream on..

Så eksempelvis Clinton-familien skulle stå bak et attentat???

Oppstandelse for moderate muslimer?

Her var det mange fantasifulle ideer.

Martin A. Engeset

04.02.2017 kl.09:57

Det er noko som undrar meg i gjentekne debatter om Islam og om terrorisme: Ein debatterar sekundære punkt og politiske påstandar. Men ingen diskuterar det mest fundamentale spørsmålet i heile Islam: Kva provar alle faktafeila, andre ikkje-religiøse feil, sjølvmotseiingar, og uklarheiter i Koranen? (Td. www.1000mistakes.com) Ingen allvetande gud gjer bokstaveleg tala hundrevis av fakta- og andre feil, eller er ute av stand til å uttala seg klart i si heilage bok = Koranen kjem ikkje frå nokon gud = Islam kjem ikkje frå nokon gud = det står ingen gud bak islamsk terrorisme. (Men MANGE punkt i Koranen oppmuntrar til eller krev slikt (fx. "Verses of War in the Quran", Amazon), og Muhammed det same: "Eg har blitt gjord sigerrik ved terrorisme", (Hadit, al-Bukhari, 4-52-220). Og Muhammed er idolet for alle muhammedanarar, så alle bør gjera som han sa og gjorde. Men det sentrale er: Kva er Koranen og kva er Islam når Koranen er så full av feil, at den ikkje kjem frå nokon gud? Les Koranen sjølv og sjå - men bruk hjerna og kunnskapar, ikkje berre auge og bortforklaringsvilje - fluktvilje.)

Desse to punkta burde vera grunnsteinen i all debatt om Islam, for alt anna i religionen, underkuinga og terrorisma er bagatellar, og er underlagde fakta i dei to punkta. Eit punkt til: Islamsk terror har dukka oppatt for å bli, og tek ikkje slutt før mange nok i verda veit kva alle feila i Koranen provar, og kva det fortel om Islam og om islamsk terrorisme.

Når alt dette er sagt: Hugs at også dei aller fleste muhammedanarar er like menneskelege som andre.

Martin A. Engeset

04.02.2017 kl.10:15

ACAB: I og med alle feila, etc. i Koranen provar 100% og meir at boka ikkje kjem frå nokon gud, er rett tittet på dei truande i Islam ikkje muslimar, men muhammedanarar. Men likevel: Dei fleste er menneske. Iflg. seriøse og omfattande vetskapelege undersøkingar er det berre ca. 2,5% som i normale tider er eller kan bli farlege - sjølv om ein langt større prosent støttar dei moralsk, og på andre vis - innkludert med pengar og praktisk hjelp.

På den andre sida: Langt færre enn 2,5% kan gjera mykje skade, utryggleik, smerte og død. På basis av ei "heilag" bok så full av faktafeil, etc. at feila totalt provar at boka ikkje kjem frå nokon gud.

ACAB

04.02.2017 kl.11:15

du trenger ikke si det til meg men du kan jo prøve å si det til en muslim. "hei du. koranen er full av feil og muhammed var ikke perfekt" - lykke til med det.

ellers så er jeg fullstendig klar over at det er mennesker vi prater om men jeg er lite fan av fundamentalister det være seg kristne eller muslimer. vi har hatt kristenfundamentalister i norge, kanskje ikke så mange men nok til at det åpenbart er et problem å ta inn tusenvis av muslimer med samme sjuke tankegangen.

Mia

04.02.2017 kl.11:35

Hei Lily, du kan virkelig få sagt det!!! :)

Elise

04.02.2017 kl.11:51

Denne har etterhvert blitt en klassiker:

"General Wesley Clark: Wars Were Planned - Seven Countries In Five Years "

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Skriv en ny kommentar

hits