Der pedofilien er velsignet.

Businessman sitting in chair and holding in palms man and woman
Illustrasjonsfoto: Colourbox

 

Kan vi fjerne «mann» fra ordbøkene for å dempe mannsjåvinismen?

 

Jeg kommer fra en kultur der man ikke snakker om voldtekt, homofili og barneekteskap. Fordi det i landet vårt og i mange av våre naboland ikke finnes ting som homofili. Alt er klar, vi er bare menn og kvinner. Vi er bare gift med hverandre og pedofilien er akseptert på grunn av vår kjære profet. Jentebarna som blir voldtatt er gift og de er velsignet av Gud og profeten. Ingen har noe å si.  Aldersforskjellen mellom de to, makt og avmakt. Klarer den lille kroppen å tåle barnefødselen? Hvilken konsekvens har det for henne eller barnet? Hun som skulle sittet på skolebenken og leke med sine jevnaldrende.

 

Hun må jobbe døgnet rundt for svigerforeldre og til og med for kona nummer én. Disse spørsmålene blir ikke stilt i media eller innen jussen i disse landene. Fordi det er vår religion og det er ikke ulovlig. Det er lovfestet i Sharialoven.  

Og barna får juling av foreldre, av onkel og tante  og av alle voksne i familien. Fordi alle «bry seg om»  ungene. Og de ungene vokser mesteparten av dagen utenfor hjemmet. De ungene blir utsatt for overgrep, spesielt guttene, av dem som «bry seg» om dem. Mest av alt fra onklene og sønnene deres eller nabogutter til og med butikkmennene. Og  ungene sier ikke noe fordi det finnes ikke voldtekt i dette landet. De kan risikere livet ved å si noe stygg om onkelen eller den gamle gode naboen. Det kostet livet og mange år med trussel og slåsskamp.

 

Jomfruhinnen er en beskyttelsesfaktor for jentene slik at de blir ikke utsatt for samleie. Og de jentene som ble gravid eller under bryllupsnatten ble avslørt, forsvinner.  De blir matforgiftet, de  faller ned fra en høyde, de forsvinner. Fordi de var skyldige.  De nærmeste vil ikke finne ut hvem som står bak ugjerningen heller. Til og med da jeg var over 30 år og lærer og viftet med det røde flagget, visste jeg ikke om homofili eller pedofili. Så jeg kom der ifra hvor det ikke  finnes noen feil. Fordi ingen vil snakke om feilene.

 

Og jeg kommer til Norge og leser, studerer, får norske venner og finner ut at det finnes andre religioner. Man kan være venn med dem, det finnes homoseksuelle som kan leve og elske hverandre. De finnes partnere som bor mange år sammen og har barn uten å være gift. Jentene kan ha kjæreste uten å bli kalt hore. Jentene kan kle seg som de vil og drikke og være ute og de får ingen trussel fra bror eller onkel. Og det beste var at barna ikke får  juling fra foreldrene. Så perfekt samfunn. Men det dukker opp seksuelle misbruk av barn, det dukker opp voldtekt. Til og med i min gate som er i hjertet av Oslo ble en jente voldtatt kl. 05 på morgenen for to år siden.

 

Jeg ble så glad at for at folk i Norge snakker om slike ting, og rettvesenet beskytter offeret.  Man kan anmelde,  saksøke, peke ut gjerningsmannen,  men hva så? Ofte tar det lang tid til anmeldelsen havner i rettssystemet. Offeret må gå gjennom langvarige avhør. Hvilke klær hadde du  på?  Hva hadde du drukket? Hadde du tatt stoff? Var du alene? Hvor var du? Hvorfor var du der? Kjente du ham fra før?  Hva hadde han på seg? Hvordan kysset han deg? Hvordan kledde han av deg? Hvordan holdt han deg? Hvorfor skrek du ikke? Hvorfor, hvor, hva og slag etter slag.

En jente som blir voldtatt er i sjokk og ofte husker hun ikke det som skjedde under det seksuelle overgrepet. Og hun skal gå gjennom voldtekten om igjen og om igjen. Først i politiavhør, så hos advokaten sin og til slutt i rettsalen. Under mange skarpe og kritiske øyne skal hun utlevere hver minste detalj og husker voldtektene på nytt.

 

Offeret blir voldtatt på ny fordi hun husker bilder, lukten, og smerten, håpløsheten, avmakten og angsten, sinne mot seg selv og andre. Hun blir voldtatt psykisk på nytt for å bevise overgrepet. Hva skjer så? Etter 24 timer i  varetekt, 6 måneders ubetinget fengsel? Hvis jenta er heldig og blir trodd av fagdommeren og meddommer. Er dette nok for en voldtektsmann?  Jenta som har fått et dypt sår for resten av livet. Hvordan skal hun komme seg på beina? Hvordan skal hun gå videre? Hun trenger mange år hos psykolog hjelp for å komme over. I de verste tilfellene voldtektsmenn blir frikjent på grunn av  dommerens holdninger. «Hva hadde hun på seg? Hadde hun drukket? Hun ble med ham hjem osv.»

 

Holdninger som preget av mannsdominert tenkning basert på religion eller gammel kultur. Mange gutter er også utsatt for voldtekt, fordi de føler seg sikrere som mann og de er mer ute, drikker mer eller drar med fremmede på nachspiel og hytte og fester. Men det er en stor krenkelse og nederlag for en gutt som er utsatt for voldtekt så han anmelder sjelden.

Når mitt barnebarn på 19 år skal ut jeg må si til henne, ha mobilen med seg. Hvis det blir seint ta taxi hjem. Ikke legg drikke fra deg. Ikke ta i mot åpent drikke fra andre, ikke bli med menn hjem. Passe på deg selv.

 

Hvorfor kan ikke jeg bare si «dra ut og kose deg» og legge meg i senga å sove uten å tenke når er hun hjemme. Hvorfor er sex, som kan være den optimale kjærlighetsopplevelsen mellom to personer, ha blitt misbrukt på denne måten? Kanskje vi må nøytralisere holdningen gjennom å nøytralisere ordene som Lagmannsrett, fylkesmann, postmann, sidemann, fagmann, politimann, brannmann, mannskap, sysselmann, sjømann. Kan vi ta et oppgjør med denne formen som ikke er riktig i dag. Ord har makt. Vi formulere tankene med ord, så et nøytralt samfunn trenger nøytrale ord.

25 kommentarer

Arvid

21.10.2016 kl.14:14

Sterke saker fra Lily Brandehy. Flott at det er noen som tør

ruskerufsen

21.10.2016 kl.16:00

Du snakker om et mannsdominert samfunn, men i mine øyne er ikke menn problemet. Det er ikke mandig å voldta, tvert imot. Det er umandig. Å begå overgrep mot unge er heller ikke mandig i følge meg.

Så vi må slutte å kjempe mot det mandige. Vi må tvertimot redefinere og utkrystallisere hva som faktisk er mandig.

ACAB

21.10.2016 kl.16:22

det har ikke noe mann og ikke-mann å gjøre. dette gjelder islam og muslimer og de tilbakestående normene de prøver å innføre i norge og vesten generellt.

Lizzie Efemie

21.10.2016 kl.16:39

Sterkt skrevet.

Hadde man tatt seksuel utnyttlse mere serijøst her i verden, hadde det vore et steg I den riktige retning. Desverre er det også falske anklagelser som heller ikke hjelper de som virkelig er offeran..

ACAB

21.10.2016 kl.19:58

hei lily kjapt spørsmål. jeg ser ruskerufsen over her som posta klokka 1600 har fått gul bakgrunn på innlegget sitt. er det du som har utheva innlegget hans som særdeles godt? og derfor innlegget er som det er? ser alle andre har grå bakgrunn.

Lily Bandehy

04.11.2016 kl.04:58

ACAB: Nei. jeg opphevet ikke noen av innleggene.

sosialdemokrat

21.10.2016 kl.20:05

Veldig godt skrevet artikkel, både stilistisk og innholdsmessig.

Jeg må innrømme at teksten virker skremmende på meg. Og jeg blir

veldig trist, med tanke på alle disse

barna og deres forferdelige skjebne.

Det dreier seg om samfunn

gjennomsyret av ukultur, og dermed

titalls millioner barn som lever i et

helvete.

Et spørsmål som melder seg fort er hva jeg og vi som land kan gjøre for å hjelpe disse barna? Jeg tror dette er en så stor sak at det må tas opp via organer på regjeringsnivå og FN.

Det må settes en standard, og den som ikke følger denne standarden må utestenges, om det så betyr å utestenge alle muslimske land. Noen verdier kan vi ikke gå på akkord med, for da er vi ikke bedre enn overgriperne og de som mishandler barn.

21.10.2016 kl.20:38

Lille banditt søk hjelp!!! Du har alvorlige bivirkninger av antipsykotika.

21.10.2016 kl.20:38

ISLAM.....

HØR, HØR!

21.10.2016 kl.21:07

Respekt!!!

AndersInge

21.10.2016 kl.21:41

Sosialdemokrat Du sier "Jeg tror dette er en så stor sak at det må tas opp via organer på regjeringsnivå og FN."

FN har utspilt sin rolle. Da dei gav Saudi-Arabia lederverv i FNs menneskerettighetsråd. Ingen kan ta FN seriøst lenger.

FN er "kuppet" av land som driter i menneskerettigheter.

http://www.vl.no/nyhet/saudi-arabia-far-lederverv-i-fns-menneskerettighetsrad-1.399527

Saudi-Arabia: - Norge må forby all kritikk mot islam

http://www.nettavisen.no/nyheter/--norge-ma-forby-all-kritikk-mot-islam/5476279.html

Iran, Saudi-Arabia og Russland kritiserer Norge i menneskerettshøring

http://www.dagbladet.no/2014/04/28/nyheter/utenriks/menneskerettigheter/33014041/

Nei så lenge en blander FN inn kommer vi ingen vei.

FN beskytter jo den pedofile tolkingen av islam.

Arne

21.10.2016 kl.21:45

Tusen takk atter en gang Lily ! Det står respekt av at du står frem og skriver sannheten slik at vi alle får greie på galskapen som er en følge av profeten muhammad. Utrolig at et helt folk lar seg undertrykke og lede av denne middelalder figuren som må ha vært like syk i hodet som Hitler. Er glad for at du fortsetter å skrive til tross for motstand og hets.

Kris

21.10.2016 kl.22:03

Har ingenting med menn å gjøre, men derimot en ufyselig, kvalmende middelalderideologi som også har begynt å få fotefeste i Norge. Til stående ovasjoner fra venstresiden.

22.10.2016 kl.00:51

I norge, så blir små barn knullet av voksne menn, så det er overalt det der.

Du som har blitt blind Lily Bandehy, til tross for at du daglig leser aviser bør jo du snart få opp dine øyne, hva har du imot at mennesker lever sitt liv, om det er med islam eller kristendom, når du lever ditt liv og gjør som det passer deg?

Hvorfor rakker du ned på mennesker som gjør akkurat det samme som deg, bare på en annen måte?

Lily Bandehy

04.11.2016 kl.04:52

Anonym: Det høres ut at du forsvarer pedofilien?

22.10.2016 kl.06:33

Små barn har ikke så mye å stille opp mot av forsvar mot voksne menn! Tenk deg litt om!

Ikke er de ferdig utviklet heller og det er meningen at de skal få lov å være barn, ikke en sexting som kan misbrukes og utnyttes av pedofile og de som forsvarer slike (- du som la inn siste innlegget her)

Skjerp deg!

Dette er bare trist og vondt å lese om og dessverre stadig mer utbredt. Det er en grunn til at det er ulovlig å "knulle små barn" - som du så kvalmt ordlegger deg.

Skammer meg og føler dyp forakt over slike som tror dette er greit, og enda mer for de som forsvarer slikt på toppen av alt.

Antisosialist

22.10.2016 kl.08:52

Ref. ditt utsagn: "Jeg ble så glad at for at folk i Norge snakker om slike ting, og rettvesenet beskytter offeret...".

Jeg må skuffe deg Bandehy, vi snakker heller ikke om slike ting. Det vil si, vi snakker om det hvis det skjer med norske barn, men ikke hvis det skjer i muslimske familier. Media i Norge er styrt av en kodeks som populært kalles for "Politisk korrekt". Det betyr i praksis at det som er politisk korrekt å mene, det er det som Arbeiderpartiet til enhver tid mener.

Media er PK`s beskytter for Arbeiderpartiet.

Arbeiderpartiet har bestemt seg for at det ikke finnes negative impulser fra innvandrerbefolkningen, og ihverfall ikke blant muslimer. Man skulle tro det motsatte, at f.eks. venstresidens rødstrømper var opptatt av at muslimske kvinner blir mishandlet på mange måter, men DET ER DE IKKE. De velger å late som alt er som det skal være, og lar "humla suse". Det er heller ikke lov til å ta opp dette temaet i media av andre - utenforstående. I så fall blir de angrepet for å være rasister og lignende. F.eks. så har mange politikere fra FrP i mange år forsøkt å sette fokus på det du omtaler, men de blir konsekvent slått ned av agressive journalister, spesielt i TV, og spesielt i TV2.

Beklager å måtte skuffe deg, men vi har ikke så mye yttringsfrihet som det sies at vi har i Norge. Media later som at de er beskytter av yttringsfriheten, og er i harnisk hvis de selv blir hindret i å skrive noe, men selv undertrykker de ALLE andre meninger enn "det politisk korrekte".

Derfor har vi heller ikke nøytrale valg i Norge, media sørger for at de venstrevridde har kontinuerlig fordeler og fortrinn foran høyresiden.

22.10.2016 kl.11:34

heia lily

pettern

Audun Berg

22.10.2016 kl.11:57

Flott skrevet Lily.

Jeg blir skremt når jeg ser resultatet av dette grumset i Syria og de andre islamlandene. Bunnfallet av menneskelig aktivitet. Og det er ikke bare mannfolkene å bebreide for svineriet. Kvinnene bringer dette videre i generasjoner. Ikke noen forskjell. Om muslimene vil leve et sivilisert liv så må de bare omvende seg til det bedre. Det finnes alternativer. Se hva andre skriver også.

kolbjørn erholdsen

22.10.2016 kl.12:43

go?dag Lily!

Hverken profeten Mohammed, Kristus eller Buddha hadde kjødelig omgang med mennesker. Det er pedofilene igjennom den Katolske kirke som manipulerte budskapet at Mohammed hadde kjønnslig omgang med barn og som de perverse har degenert samfunnet med. Profeten Mohammads oppgave mens han eksisterte var nettopp å heve respekten for kvinnene og deres viktige posisjon og det greide han. Sannheten kommer frem i disse dager og alle vil bli forferdet over de mange hundre år med løgner og bedrag omkring Mohammad.

Alt svineriet omkring Paven og Vatikanet vil komme frem og spesielt det som har skjedd etter Jesuittenes inntreden etter 1540.

Dessuten vil komme frem alle løgnene og desinformasjonen omkring Kristus som ble manipulert i Bibelen.

Kolbjørn

John Stevenson

23.10.2016 kl.13:36

Det er forsvarsmekanismer av ei alenemor som mistet verdiene av landet sitt og barna ble hemofile. Den menneskelige psyke ofte tok i bruk slike metoder for å hindre følelser av ubehag eller angst, og at mange dermed gikk rundt med et skjevt bilde av virkeligheten. Problemer som oppsto i skjæringspunktet mellom oppfatning og realitet kunne i verste fall føre til uforståelige reaksjoner - og psykoanalytikeren hadde en ny pasient.

John Stevenson

23.10.2016 kl.13:57

Forsvarsmekanismer som fører til uforståelige reaksjoner er når hun skriver om et land der pedofilien er velsignet men hun sier til Aftenposten at å være mor til en homofil gutt, er Guds velsignelse, og hun takker hennes barmhjertige Gud for at en av mine sønner er homofil, og jeg er stolt av ham.

Lily Bandehy

04.11.2016 kl.04:36

John Stevenson: Pedofili er seksuelle overgrep fra en voksen person mot barn og dette er rent makt misbrukt og mishandling.
Homofili Det handler om to voksen mennesker som føler kjærlighet til hverandre og begge to er enig i dette. Begge to er voksen. kjærlighet og sex mellom to voksen menneske uansett kjønn er respektabel og fint. Det er rart at du kan sammenlikner homofilien med pedofili? Bor du fortsatt i Jemen?

Bård

23.10.2016 kl.15:37

Minimumssrtaffen for voldtekt er 3 År, og normalstraff er 4 års fengsel. Etterforskere av sedelihetssaker er mange steder lønnsvinnere,og dyktige fagfolk. De fleste er kvinner, og i Oslo er lederne deres stort sett kvinner i alle nivå under politimesteren.

Når det gjelder politiets arbeid er mye på rett kjøl nå, og det er ikke grunn til å se mørkt på alt.

Jeg forstår at dette ikke var hovedpoenget i bloggen, men følte behov for å korrigere informasjonen.

Allan

23.10.2016 kl.18:09

Greit.....Hvis det er noe som til de grader har ødelagt vores seksualitet er det KRISTENDOMMEN, det er bare å begynne å feie.....

Skriv en ny kommentar

hits