Islamforskere er redde

 

 «Islamforskere er redde for å gå til verks mot islamske tradisjoner. Nøytralitet er ikke en tradisjon for islamforskere.  De er tilbakeholdne for å være nøytrale» Thomas Jøhnk Hoffmann, dansk islamforsker. 

 Kristendommen har tatt selvkritikk og bibeltekster har vært utsatt for kritikk fordi religionsforskere har vært nøytrale i forhold til kristendommen.  Men ikke overfor islam. Til og med når jihadister sprenger seg i lufta og tar livet av uskyldige mennesker, forskes det på de økonomiske, sosiale, psykologiske og kulturelle omstendighetene rundt terroristen. Men religionens påvirkning blir bagatellisert eller oversett helt bevisst.  Hva er grunnen til at islamforskere har fått berøringsangst for islam?

 Islam er basert på tre søyler.

1. Profeten Muhammed er den siste av alle profeter. Det betyr at han er sin profet også.

2. Sannheten som profeten formidler er den siste sannhet. Det finnes ikke noen annen sannhet enn koranens tekster.

3. Ingen mennesker kan forandre eller endre på åpenbaringen som har formidles i koranen. Mennesker har plikt til å bare tro og adlyde og praktisere. Gud har ikke mer å si. Religion er «islam», profeten er «Muhammed» og boken er «koranen».

  Alt som ikke stemmer med islam er forkastelig. Koranen har samme stilling i islam som Jesus i kristendommen. For å bli frelst må du tro på koranen i sin helhet. Bøkenes mor, Ummaketab, originalen, er i himmelen.  Det finnes ikke nåtid eller fremtid. Bare fortid. Fortiden er nåtid og fremtid.  Fortiden er sannhetens sted. Idealet som skal imiteres, forstås, praktiseres. Islam er herskende. Islam er sannheten for alle tider.

 Denne sannheten skal påtvinges mennesker med makt. Dette ødelegger menneskets bevissthet og tenkning. Fordi mennesket ikke kan være menneske i seg selv. Mennesket blir menneske gjennom islam.  «Mennesket er født muslim. Til og med de som er født før islam». Basim Ghozlans svar til Mahmoud Farahmand under seminaret på Litteraturhuset.

 

Mennesket er menneske gjennom sin bevissthet og livserfaringer og menneske har frihet til å ta til seg kunnskap og erkjennelse. Mennesket må ha frihet til å tvile, tenke og finne sannheten i den tiden og stedet som han bor..  «Dette er Skriften, - tvil har ingen plass. Den gir ledelse for de gudfryktige.» (Koranen, 2:2)

 I koranen står det for eksempel ?(?)til han kom dit solen går ned. Han fant at den gikk ned i et gjørmete vannhull, og et folk som bodde ved det?  . Kap 18.vers 86. Og dette er sannheten i alle tider uansett vitenskapen.  Dette er sannheten som påtvinges mennesker med makt. I hele koranen, gjentatte ganger, skremmes mennesker med kokende vann, kokende kobber, sårsekret som er seig i munnen, helvetesild, giftige slanger og bitre frukter hvis mennesket tviler. De straffemetodene i koranen er så bisarre at man ikke kan se de for seg i den verste psykotiske tilstanden.

 Historien om islam er en samling av legender og forfalskninger i strid med tenkningen, refleksjonen og vitenskapen. Dette bidrar til at det muslimske samfunnet er en samling for vold og metoder for å straffe seg selv og andre. Vi ser denne brutale volden i hvert eneste land som styres av islam. Når muslimer ikke lever et fritt og kultivert liv, men som en brikke, eller et tall i massen som kalles stamme, klan, Shia, Sunni, Hanafi, Ahmadi osv. Det blir ikke det skapende menneske. Menneskets liv preges av etterligning og gjentagelse. Det gis ingen frihet til å skape. All skapende virksomhet skal straffes og ødelegges.  «Den som forklarer koranen ved å uttrykke sin individuelle mening tar feil, selv om han har rett.» Imam Al-Shafi?i.

 Tekstene eier mennesket og deretter samfunnet. Tekstene står over virkeligheten. Tekstene blir brukt i evig krig mot mennesket og mot andre sannheter. Alle skapninger og vitenskapen og menneskelige erfaringer blir slave og bortforklart med sannheten som har makten i denne verden og i neste.

 «Det var ikke dere som hugget dem ned, men det var Gud som gjorde det! Da du kastet, var det ikke du, men Gud som kastet, for å prøve de troende med velgjerning. Gud hører, vet!» Koranen kap 8.vers 17.

 Total underkastelse gir ansvarsfraskrivelse hos mennesket. Derfor kan Khomeini henrette 100.000 mennesker på ett år og IS-terrorister kan kjøre en bil inn i folkemassene og ta livet av store og små. Fordi det er ikke han, det er Gud som vil og gjør handlingene.  Individet har ingen makt over seg selv eller sine handlinger. 

Åpenbaringene styrer fornuften. Mennesket får sin menneskelige eksistens gjennom koranens tekster ikke fra hans liv. Det som skiller mennesket fra dyret er tanken hans basert på observasjon, persepsjon, og erfaringer. Og islam skyter først hjernen hans.  Han blir det mennesket som sitte på flyet, chatter på mobilen, går i dress og fin sko men tror at «koranens original» er i himmelen eller at å vise frem håret er synd.  

Han lar fortellinger fra fortiden styre hans liv og handling, fordi han med makt har fått med seg at mennesket er feilbare.  Men Gud er ufeilbar uansett hva galt som står i tekstene. Sannheten kommer fra Gud og ikke mennesket.  Dette beholdes med makt og ingen vitenskap, forskning eller kunst skal berøre den sanne sannheten. Minste avvik straffes hard. For at det skal skje en nøytral forskning må vi frigjøre oss

1. Frigjøre oss fra islamsk historie som er basert på løgner, fabrikasjoner og falsifikasjoner. En subjektiv forskning trenger vi for å finne det riktige under det falske.

2. Frigjøre oss fra angsten for straffen. Brutale straffemetoder har holdt liv i islam og beskyttet islam for alle typer kritikk eller forskning.

 

Dette er ønsketenkning når vi ser at alle kritiske stemmer, kunst og vitenskap blir kvalt under anklager om rasisme og antislam og i de verste tilfeller brutale drap.

 

 

 

 

48 kommentarer

Finn

14.10.2016 kl.00:50

Idioti...Islam, som Kristendommen...

Mulig deg finnes en "Gud"; men, "han" skjemmes over dere!!!

Lizzie Efemie

14.10.2016 kl.01:18

Koranen 18;86-93? er ikke det beviset på at Koranen er en dårlig kopi av hva som er skrevet før. Det husker æ første gang æ leste Koranen at her stemmer det ikke med virkeligheten. At 1,6 milliarder tror gjør detikke mere sant en den løgnen er skrevet på, mere bevis på at det er 1,6 milliarder lettlurte folk.. 📖

Petter Georg Lie

14.10.2016 kl.01:46

Det viser vel at Islam er Islam, og tror du på Profeten Mohammed, ja så går du for de lover som Allah har skrevet, da tror du ikke på menneske skapte lover. Moderate muslimer er en selvmotsigelse, det lar seg ikke gjøre. Islam er så menneskefiendtlig og grusom at selvstendig tenkende mennesker kan ikke tilslutte seg Islam. Islam har bare et langt blodspor etter deg. Og så den største løgnen: Islam er fredens religion. Islam er ingen religion, og den er voldelig, undertrykkende og moderisk ideologi.

ACAB

14.10.2016 kl.08:08

de aller aller fleste vokter sine ord når de er i nærheten av muslimer. brutaliten de fremviser har gjort det ubehagelig å måtte forholde seg til dem. det er ukoselig å prate med dem for sier man noe feil så eksploderer de i sinne og skal slåss. det gjelder vel ikke alle men de det gjelder ødelegger for normale muslimer.

det er som å forholde seg til gestapo, en relgiøs gestapist-variant helt på trynet uten sunn fornuft. lykke til vi snakkes.. aldri.

ingrid

14.10.2016 kl.09:20

Lily, takk igjen, du hjelper oss norske til å forstå

hvor forferdelig islam egentlig er. Det er som om alle

muslimer har Allah i sitt DNA, som om de er født med

dette. Og dette fraviker de aldri, det styrer deres liv,

så de har INGEN frihet. Fortsett, snille deg, du

er modig og flink. Hva mener du om et obligatorisk kurs

for muslimske menn, med opplæring om likestilling i

Norge, at kvinner og menn er like, at kvinner må få

bestemme selv? Eller er dette helt urealistisk?

Jeg glemmer aldri da du skrev "lille prins". Allerede

i tidligste barndom er det store forskjeller på gutter

og jenter. Hvordan får man slutt på dette ?

Allan

14.10.2016 kl.09:49

Det er jo fortiden som styrer nå, den vestlige verdens fortid, før nå og fremtiden.

Stopp vores (den vestlige verdens) krigsføringer rundt omkring i verden

Det ville være en riktig god begynnelse...for at få slutt på mange syke innstillinger....

Det enkle er ofte det bedste.....

abdul

14.10.2016 kl.10:38

Hei hva som er best at man kan besteme alt selv samme som i norge.. homo skal gifte i kirke. Gifte damer skal til oslo lørdage for knule med uskjent eller reise til suden for sex

Omar

14.10.2016 kl.11:38

Unnskyld meg, men det skinner gjennom at du ikke klarer å forholde deg upartisk og at din fortid veier tungt. Dette var særlig rart:

"Til og med når jihadister sprenger seg i lufta og tar livet av uskyldige mennesker, forskes det på de økonomiske, sosiale, psykologiske og kulturelle omstendighetene rundt terroristen. Men religionens påvirkning blir bagatellisert eller oversett helt bevisst."

Virkelig? Breivik skrev et helt manifest og så på seg selv som en korsfarer, men årsaken til hans handlinger ble forsket på og barndommen ble lagt til grunn, at han var en ensom ulv, at han ikke hadde noe sterkt forbilde i form av en far etc. Hvor mange slike analyser har du sett ang diverse islamister? Der er det som oftest "Slik levde X...". Så fremstiller de et liv med nattklubber eller noe i strid med islam, men likevel blir de stemplet som ISLAMister fremfor terrorister (ref. tuniseren fra Nice) slik Breivik ble, eller han fra Chapel Hill.

Du får gjøre det litt mindre åpenbart at du er partisk, for analysene i etterkant av alle sakene jeg nevnte, særlig Breivik og Chapel Hill presenterer en annen virkelighet enn den du skal ha meg til å tro på her.

Bodvar

14.10.2016 kl.11:47

Dette er midt i blinken av Lily Bandehy. Blendende godt skrevet og overbevisende. Vi har selvsagt visst det hele tiden men det er ekstra sterktvirkende når det kommer fra en eksmuslim. Et poeng har imidlertid Petter Georg Lie (ovenfor) om uttrykket "moderat muslim". Hvis en slutter seg til islam og følger dens regelverk så er en på en måte like "radikal" som noen. Et annet godt poeng som Lily B. har er den norske/vestlige angst for å tillegge hendelsene i Midtøsten noe religiøst innhold. Mens alt dreier seg om islam. Har akkurat lest boken om Al Zawarki og fremveksten av IS, alt fra ungdommen ble han "frelst" og alt hans strev var å fremme islam. han ble drept i 2006 men de som fortsatte arbeidet og de områder som etterhvert ble "Kalifatet" ble alle de restriksjoner som finnes innført og dødsstraff for brudd på samme. Nei, ALT dreier seg om islam i Midtøsten og noen vei ut av dens villniss synes ikke mulig ... annet enn totalt frafall slik som Banedhy, men så er hun iraner og ikke araber!

Dragemor

14.10.2016 kl.12:18

Kjære Lily.

Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet. Dette er det modigste innlegget jeg noen gang har lest i en norsk avis.

At du også setter søkelyset på hva Islam gjør med mennesker som tror, er utrolig viktig. For det er noe de færreste nordmenn har fått med seg. De tror Islam er som en hvilken som helst annen religion. Noe du så klart viser at ikke er tilfelle.

Jeg håper riktig, riktig mange leser dette innlegget ditt, så kanskje fler kan få øynene opp for hva Islam egentlig står for.

Og takk Lily. Jeg beundrer ditt mot!

Sam

14.10.2016 kl.17:30

Religious moderation is the product of secular knowledge and scriptural ignorance?and it has no bona fides, in religious terms, to put it on a par with fundamentalism. The texts themselves are unequivocal: they are perfect in all their parts. By their light, religious moderation appears to be nothing more than an unwillingness to fully submit to God?s law. By failing to live by the letter of the texts, while tolerating the irrationality of those who do, religious moderates betray faith and reason equally. Unless the core dogmas of faith are called into question?i.e., that we know there is a God, and that we know what he wants from us?religious moderation will do nothing to lead us out of the wilderness.

Sam Harris: The end of faith

En annen god setning fra Sam Harris:

The problem with islamic fundamentalism are the fundamentals of islam.

Vi må våkne

14.10.2016 kl.22:31

Jødiske tro er 3000 år og kristedomen 2000 år og islam 1500 år gamelt. Er det slik at det siste religjonen Islam er det riktige? Dette er en teori Det jeg tror da Muhamed dro til Jerusalem får se på hvordan jødedomen og kristendome var vart han dårlig likt han var faktisk ikke velkomen der. Så han dro I gjen ut I ørkenen der han ble møtt av engelen Gabriel og der begyner da også det som er koranen I dag. I bibelen sier at djevelen kan komme som lysets engel det tror jeg. Og nettopp det tror jeg hente Muhamed desverre. En religjon som skal utfordre Gud den jødiske gud kristnes gud som skal skape konflikter ja det er en kamp mellom ondt og gått I denne verden . Og djevelen vil nok tape dette. Får alle mennesker er like I guds syn.

Jendor

15.10.2016 kl.00:45

Livet hadde vært mye bedre uten religioner som setter mennesker opp mot hverandre skaper alskens barrierer og skiller "de fortapte" fra de "rettroende".Uten religion så hadde alle vært likeverdige i hverandres øyne.

Når det er sagt ,jeg har ingen problemer med Gud, det er fanklubben hans som jeg ikke liker.

Sander Gallbert

15.10.2016 kl.05:41

Jeg er ikke antisemitt men jeg har lenge lurt på hvorfor jødedommen slipper så billig unna, i disse religionskritiske tider. Israel er da i høyeste grad del av problemkomplekset og er det fordi det ikke finnes noe kritikkverdig, i toraen, eller kommer det av andre grunner?

Steinar

15.10.2016 kl.08:51

Omar- så du trekker frem det utvaskede Breivik kortet. Han er et psykiatrisk tilfelle som aldri må slippe ut. Men det hele ble et politisk skuespill hvor målet var å angripe alle som var kritiske til en bestemt type innvandring.

Islam har mange fanatiske støttespillere og i tillegg er både trusler og mord brukt mot meningsmotstandere.

Er du mann som liker pedofili, banke koner og barn, spre hat mot annerledes tenkende og se på alle tilhengere av sin ideologi som overmennesker, da er islam din ideologi og du får frikort i de vestlige samfunnene.

Torbjørn

15.10.2016 kl.09:12

Feige Islam forskere.

Ja Lily setter ord på sakens kjerne.

Tidligere redaktør i V.G. Versto, sa at jeg tør ikke.

Redaktøren i Charlie Hebdo var ingen forsker, men han kom med den kjente uttalelsen. Jeg har ikke kone eller barn, og ikke eier jeg noen bil, men jeg har en blyant og med den vil jeg si meningene mine om Islam. Jeg vil heller bruke blyanten min, og dø for det jeg står for, enn å leve kneblet.

Og han fikk dø på sin post med blyanten i hånden.

V.G. redaktøren sa at det var nettopp p.g.a. hensynet til familien at han ikke turte.

Versto skrev omtale av boka til Aftenposten journalisten Halvor Tjønn, Muhammed slik samtiden så på han. Denne boka på 502 sider er noe av det grundigste som er gitt ut i Norge om Islams grunnlegger.

Der 3 historikere fra Muhammeds samtid forteller om ham. Dette er skremmende lesning var Verstos konklusjon.

svein andersen

15.10.2016 kl.09:39

Islam er perverst.

Mikkulv

15.10.2016 kl.11:09

Den eneste profeten vi trenger å høre på:

https://youtu.be/INll6Y5iqbM

NÅR BULLSHIT BLIR NORMALT!

15.10.2016 kl.11:32

NEI DU LILLY!

DE ER FORSKERE ikke redde...

MEN Du har ihvertfall gjort deg populær på ..utenlandske menns demonisering

SOM Vanlig..får alltid mørke menn, skyld..

MEn hey penger i sånnt...

Espen

15.10.2016 kl.12:25

Abdul sier lengre opp:"Hei hva som er best at man kan besteme alt selv samme som i norge.. homo skal gifte i kirke. Gifte damer skal til oslo lørdage for knule med uskjent eller reise til suden for sex"

Og hva i all verden er det som får deg til å tro at du eller noen av dine barbariske muslimvenner har noe som helst med dette å gjøre? Er Allah så ynkelig at han ikke klarer å ordne opp i noe på jorden selv? Trenger han hjernevaskede skjeggdotter til å hevne seg? Da er han i mine øyne en svak og usann gud, gud med liten "d"!

Torbjørn

15.10.2016 kl.12:56

Å forstå Islam.

For å forstå Islam og grunnleggeren Muhammed, så holder det ikke å se på hva som har skjedd i Norge siste generasjon, eller i tidsrommet 570-632 ( Muhammeds tid)

Muhammed mottok som kjent en åpenbaring av en engel i år 609 eller 610, og fikk jevnlig åpenbaringer, helt til sin død 8 juni 632

Når man vet at det bodde jøder i samme område som Muhammed på denne tiden, og de hadde sitt Gamle Testament (Toraen), og sammenligner litt, så skjønner man sakens kjerne.

Jødene hadde en bok som gav annerkjennelse, historie, ættetavler, visdomslitteraturen til kong Salomo og kong David som hadde grunnlagt Jerusalem ca. 1500 år før Muhammed ble født.

Hvordan skal vi arabere komme oss opp på dette nivået?

Engelen Gabriel hadde Muhammed hørt om jødenes G.T. og at det var han som kom med bud til Maria, Jesu mor.

Jesus hadde han hørt om ifra de kristne som bodde i området. Og Jesus sa jo at etter meg skal jeg sende talsmannen som skal veilede dere til hele sannheten.

Vi feirer jo Pinse til minne om at talsmannen Den Hellige Ånd ble sendt og den første menighet startet.

Når Muhammed og de Islamske troende samlet sine skrifter, så var det selvfølgelig engelen Gabriel som kom til han, og han var talsmannen som skulle veilede de til hele sannheten?

En del avsnitt fra kong Davids salmer var kopier?

Da jødene som bodde i området så dette så sa de at dette er kopiering av vårt G.T.

Da hadde Muhammeds tilhengere et godt svar, dere som leser Koranen må ikke lese G. T. for det er en forfalskning.

Bra at Lily prøver å opplyse sin muslimske brødre.

Sannheten

15.10.2016 kl.13:17

Den eneste sannhetsvideoen dere trenger å se på.

Muslimer erobrer Sør Thailand. Thailand er buddhist nasjon. Se hva som skjer når muslimene blir i flertall.

https://www.youtube.com/watch?v=97OvOfY8yek

Politisk korrekhet

Buddhister er ekstremnister.

Muslimer er ofre.

Kristne er ekstremnister.

Muslimer er ofre

Muslimer spiller hele tiden på offermentaliteten for å erobre nasjoner.

Islam erobrer Buddhist nasjon

15.10.2016 kl.13:18

https://www.youtube.com/watch?v=97OvOfY8yek

Buddhister vs Islam

15.10.2016 kl.13:22

Hvorfor skriver ingen om at buddhist nasjoner blir erobret av muslimer?

Fordømte uyghurene i Kina.

Fordømte malaysiske muslimer i Buddhist nasjonen Thailand.

Muslimer i kristne Filippinene.

Myanmar jagde vekk alle muslimer i sitt nasjon. Dette var smarte buddhister.

Se hvordan muslimer erobrer buddhist nasjonen Thailand.

https://www.youtube.com/watch?v=97OvOfY8yek

Hater Islam

15.10.2016 kl.14:04

Kan noen her skrive noe positivt om islam og inntoget av muslimer til vesten? jeg har forsøkt men finner NADA.... Hva bidrar muslimer i verdenssamfunnet i dag? forsker de på godheter til menneskeheten???? bidrar de på noen som helst måte til verdenssamfunnet???? anyone?

Muslimer angriper syklister

15.10.2016 kl.14:23

https://www.youtube.com/watch?v=zAsyv-a3unM

Muslimer angriper billettkontrollør

15.10.2016 kl.14:24

https://www.youtube.com/watch?v=IVKsBp4ETF0

Muslimer forurenser Frankrike

15.10.2016 kl.14:25

https://www.youtube.com/watch?v=SmMxJz9oOMg

Muslimer hopper på biler

15.10.2016 kl.14:27

https://www.youtube.com/watch?v=OO5uJerCgwc

Muslimer angriper lastebilsjåfør

15.10.2016 kl.14:29

https://www.youtube.com/watch?v=yimMJMGQOdw

Flyktninger invaderer Spania

15.10.2016 kl.14:33

https://www.youtube.com/watch?v=zgRKfdHy2_U

Martin

15.10.2016 kl.15:16

Det viktigaste av alle punkt når det gjeld Koranen, vert oftast oversett: Koranen påstår å vera send ned av ein allvetande gud, og difor perfekt og feilfri - vers 4/82 nyttar tilogmed påstanden om at boka er feilfri, som "bevis" for at den kjem frå ein allvetande gud, Allah (opprinneleg heiden polyteistisk regional gud).

Når så boka likevel er full av faktafeil, andre feil, sjølvmotseiingar, etc., provar det 100% at påstanden om at boka kjem frå ein gud, er usann - ingen gud gjer bokstaveleg tala hundrevis av feil i si "heilage" bok. Dette er faktisk indirekte, men eintydig vedgått i vers som 4/82, 20/52, etc. Sjå td. "1000+ Mistakes in the Quran" eller den eldre www.1000mistakes.com.

Det faktum at Koranen beviseleg ikkje kjem frå ein gud = Islam kjem ikkje frå nokon gud. Og alle moral- eller umoralreglane der kviler altså på ein oppdikta religion.

Dette at Koranen beviseleg ikkje kjem frå nokon gud, er noko ein ALLTID bør hugsa i møte med Islam og med Islam sine immoralreglar. Dette er og fakta som bør spreiast mest mogeleg.

ACAB

15.10.2016 kl.15:50

at norge og ellers andre land tar inn disse fanatiske tullingene er faenmeg helt på trynet rått. det er ikke lenge siden vi hadde noen fundamentalistiske kristne som sto nede på stortorvet og lekte med blod og aborterte unger i form av plastdukker. også bare klinker vi til og erstatter gærningene med noen andre tomsinger som er like ille og værre. det er til å begynne å grine av.

det er en sorgens dag for oss som er oppegående å bivåne det sirkuset norge er blitt.

Muslimsk statsleder kvinner på kjøkkenet

15.10.2016 kl.17:14

https://www.youtube.com/watch?v=MgJC_UcXQCI

Torbjørn

15.10.2016 kl.18:47

Avguden Allah.

Sakens kjerne, eller det viktigeste punktet som Martin skriver bra om lenger oppe, er det viktigste.

Det er dessverre mange nordmenn som tror at Gud og Allah er samme person, pga. mangel på kunnskap.

For over 1000 år siden hadde vi nordmenn våre avguder, Tor og Odin er kanskje de mest kjente

For over 1000 år siden gikk det en pen ung mann rundt på den Saudi-Arabiske halvøy. Hans navn var Muhammed og han var kjent for å være en tenker og grubler som var mye alene. De hadde 365 kjente avgudeuder på den tiden.

Det blir skrevet om Muhammed at han i sine grublerier ble opptatt av at en av de må være viktigere enn de andre 364.

Og en dag tok han sitt livs store avgjørelse, det var den lille keramikk figuren al-Lah som var den viktigste.

Utfra dette har vi det først og viktigste budet i Islam, Allah er den eneste sanne Gud og Muhammed er hans sendebud.

Denne setningen står i det svarte flagget til I.S. og Boko Haram.

Det er helt ufattelig at norske kvinner og menn frivillig konverterer til denne hjemmelagde keramikk figuren, al-Lah( Allah ) fra samtiden til Tor og Odin.

Tore Andersen

15.10.2016 kl.20:24

Torbjørn

Hvis Allah er en avgud, er da den kristne Gud noe annet? Hvem bestemmer hvilken gud som er den rette?

Abraham

15.10.2016 kl.21:54

Abraham den første jøder hadde 2 sønner, de heter Isaac og Ishmael. Jesus stammet fra Isaac og skapte kristendommen. Muhmmad stammet fra Ishmael og skapte islam.

Islam, Kristendommen og judaismen er den samme religionen.

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=File:Nabi_tree.pdf&page=1

Forsker

15.10.2016 kl.23:23

Denne artikkelen burde sannelig integreres inn i alle landets skoler sine pensum. I tillegg burde man forsøke og fremsette alternative hypoteser vedrørende religiøse fenomener. Ut-av-kroppen-erfaringer er det for eksempel blitt forsket på, og man vet med sikkerhet at dette fenomenet skyldes hallusinasjoner. Man kan igjen anta at slike erfaringer har gitt opphav til begrepet om en sjel som kan eksistere uavhengig av kroppen og til dens udødelighet. Forskere har også avdekket beskrivelser som antyder at Mohammed muligens hadde epilepsi. Videre vil også flere forskere hevde at Gud kun eksisterer på et subjektivt plan, en personifisering av det ubevisste. Hva innebærer dette for Kristendommen og Islam? Læren om Gud og det overjordiske blir da heller kunnskapen om mennesket og dets åndsliv (psyke). Formålet vil ikke være og ødelegge religionene Islam og Kristendom, men til å bidra til en sunn distanse til religion i forhold til rasjonalitet og individualitet.

Andreas

16.10.2016 kl.00:48

La oss slutte å ta inn flyktninger med omkjærte barn. Da har godt over streken.

Even

16.10.2016 kl.03:35

Jeg prøver til stadighet å fortelle folk at muslimer promper islam, for å illustrere hvor dypt man må ned om man skal forstå muslimers forhold til sin religion. I tillegg nevner jeg at islam betyr underkastelse, og at islam aldri har blitt reformer, slik som skjedde med kristendommen. Dessverre blir jeg sjelden eller aldri trodd.

Torbjørn

16.10.2016 kl.08:32

Til Tore Andersen

Bra spørsmål, og svaret ligger nok nærmere enn vi tror.

Bare ett tastetrykk unna, Bibel.no

Da vi gikk for presten måtte vi pugge de 10 bud, og svaret på det første bud husker nok de fleste.

1. Du skal ikke ha andre Guder enn meg.

Men det stopper ikke med den setningen, den henger sammen med noen til.

Du skal ikke lage deg noe utskåret bilde, osv.

Dette talte Gud i begynnelsen til Moses og Israels folk, allikevel er Israels historie full av avguder, både utskårne bilder, gullkalver, 2 og 4 bendte skapninger.

Det vi gir akt på er vår Gud / Religion / Avgud

Eller det som får førsteplassen i livet. ( Fotball?)

Dipper

16.10.2016 kl.09:51

Lily du er en tøff dame, og vi nordmenn er så naive i forhold til denne avskyelige livsveileder som blir påtvunget et hvert individ som fødes inn en muslimsk familie.

Det er så hoderystende å lese at jeg mener at denne form Islam burde være forbudt i den vestlige verden. Muslimer flykter fra brutale regimer i Muslimske land til den demokratiske vestlige verden for å søke trygghet. Men når de har kommet inn, etablerer de de samme avskyelige kvinneundertrykkende og brutale ritualer over for de vantroende.

Nå er det på tide at de norske myndigheter står opp og setter dagsorden på hvordan vi og innvandrer skal leve i vårt samfunn. Aksepteres ikke dette, får de som ikke

vil innordne seg, reise tilbake til landet de flyktet fra for å praktisere sin Sharia.

Ellen M

16.10.2016 kl.09:53

De sanne idioter er de som likestiller Kristendommen og islam, det er "samme Gud", og bla bla fra statskirken/NRK/Aftenposten/Dagbladet.

islam representerer en fascinerende dumhet.

Torbjørn

16.10.2016 kl.09:54

Til Abraham.

Riktig som du skriver om Abraham, men Islam er ikke samme religion som de 2 andre.

Abraham er veldig sentral og regnes som stamfar for både jøder og arabere.( stamtavlene fra Jesus til Abraham finner vi i N.T.)

Vi er nødt for å gå tilbake til Abraham for å skjønne det som skjer i verden i dag.

Herren/Gud/En Herrens engel talte flere ganger til Abraham og disse 2 mødrene som fødte halvbrødrene Isak og Ismael.

På Bibelens første blader (side 23) finner vi en skremmende uttalelse fra Herren til Hagar, Arabernes mor.

Du skal føde en sønn og kalle ham Ismael.

Han skal være som et vilt esel av et menneske, og han skal ligge i strid med sine brødre.

Litt av en hilsen å få til ham som skulle bli stamfar til dagens ca. 300 millioner Arabere.

Tilbake til temaet, Islam og Muhammed, allerede 2 år etter Muhammeds død i 634 ble det strid mellom tilhengerne.

De delte seg i Sjia og Sunni muslimer.

I dag kunne Araberverden med sine 22 land og ca. 300 mill. innbyggere som omringer Isak / Israel vært en stormakt med sine enorme natur resurser.

Men hva ser vi på nyhetene? arabere dreper arabere?

Hadde Herrens engel skremmende rett?

Abraham

17.10.2016 kl.00:59

Kristendommen delte seg opp i ortodoks, katolsk og prostestant. Ikke noe forskjell fra Islam. Har du hørt om religions krigen i Europa???

https://en.wikipedia.org/wiki/European_wars_of_religion

Islamic State In The UK

17.10.2016 kl.01:01

https://www.youtube.com/watch?v=d5qHbK-Cq-Q

aztan

08.11.2016 kl.13:15

Du skriver kjempebra, om alt det som er viktig.

doccka.blogg.no

08.11.2016 kl.13:18

Du har en av de beste bloggene

Skriv en ny kommentar

hits